İhraç'tan İlçemiz Zarar Görmüştür

İhraç'tan İlçemiz Zarar Görmüştür

Yıldırım Beyazıt Mahallesi muhtarı Zeki Avan,Adem Tuğluca'nın Partisin'den ihracı ile ilgili yaptığı açıklama'da "Bu İhraçtan ilçemiz zarar görmüştür"dedi.

21. Yüz yılda olmamıza rağmen, Mahallemizde daha birçok yerinde, kanalizasyon kanallarının olmadığı, kanalizasyonların fosseptik çukurlarında toplandığı, bazılarının da yerlere aktığı, sokaklarımızın yarısından fazlasının çamur içerisinde olduğu ve özellikle öğrencilerin çamurlardan dolayı evlerine çok zor gelip gitmektedir. İlçemizin ve özellikle Mahallemizin çözülmesi gereken birçok sorunları varken ve bunlara çözüm aranması gerekirken, seçimlere bir sene kala, Belediye Başkanı Sayın Âdem TUĞLUCA"nın partisinden bu şekilde ihraç edilmesi hiç doğru olmamıştır. Bu ihraçtan İlçemiz zarar görmüştür.

Belediye Başkanı Sayın Âdem TUĞLUCA, Madem bir suçla itham ediliyor ise, suçu belgelenmeli, kesinleşmeli, o zaman sadece partiden değil, belediye başkanlığından da alınmalıdır. Kim olursa olsun devleti zarara uğratan ve tüyü bitmedik yetimin hakkını yiyenler, yargının önünde hesabını vermeli, veremeyenleri ise bedelini çok ağır bir şekilde ödemelidir.

Suçu kesinleşmemiş ve şu an da yargıda olan bir dava için sayın belediye başkanımızın apar topar partiden ihraç edilmesi, birden bire Türkiye"nin gündemine bomba gibi düşmüş ve Çubuk ilçesi bir hafta boyunca Ulusal ve mahalli basında Türkiye"nin gündeminde yer almıştır.
Bu ihraç ilçemiz için hiç iyi olmamış, dışarıdan bakıldığında ilçemizin ismi yolsuzluklarla anılır olmuştur. Mademki adı geçen olaylardan dolayı partiden ihraç edilmiştir. Bu zamana kadar neden beklenmiştir. O tarihte neden partiden ihraç edilmemiştir. Bu da ayrıca düşünmemizi gerektiren bir olaydır.

İnsanların bu şekilde rencide edilmemeli, yargının önünde aklandıktan sonra, seçimle gelip, seçimle gitmeli, daha sonra ise mükâfatını ve cezanı halk sandıkta vermelidir.
Parti ise en azından mahalli seçimlere kadar bekleyip, Sayın Âdem TUĞLUCA"yı belediye başkanı adayı olarak göstermeyebilirdi, diye düşünüyorum.

İlçemiz Türkiye genelinde ve yurt dışında, şehitler diyarı Çubuk olarak ismini duyurmuştur. Ayrıca Sayın Belediye Başkanımız Âdem TUĞLUCA"da, Çubuk Belediyesi olarak yapmış olduğu Turşu festivali ile de, İlçemizin ismini Türkiye geneline ve Yurt dışına da duyurmasına da vesile olmuştur, dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum