İHLAS AVM'de Revizyon

İHLAS AVM'de Revizyon

Çubuk'un ilk çok katlı alışveriş merkezlerinden olan İhlas Alışveriş Merkezi yeni yıla yeni yüzü ve yeni ürünleriyle giriyor.

1978 yılında giyim sektöründe faaliyete başlayan ve inşaat, beyaz eşya, halı, mobilya, ev tekstilinden sonra ürün yelpazesine ayakkabı reyonunu ekleyen İhlas AVM yeni yılda yeni yüzüyle de alanında büyümeye devam ediyor.

Yeniliğe ve gelişime açık olduklarını belirten İHLAS AVM sahibi Şerafettin ÖZDEN müşteri memnuniyetinin kendiliri için herzaman ön planda olduğunu bu nedenle rahat bir alışveriş yapma imkanı sunmak için sürekli kendilerini yenilediklerini belirtti.2009 yılından farklı olarak 2010 yılında yenilenen kurumsal kimliği, yeni yüzü ve yeni ürünleriyle de sektörde öncü olmaya devam edeceklerini söyledi.

Dünyanın sayılı markalarını bünyesinde bulunduran İHLAS AVM'de
Giyim ve Ayakkabıda;
Defacto, Kinetix, Dormen, Sim, İnterpant, Baki, Klasmen, Notra, Seden, Pembe Triko, Alvina, Bone Sera, Fulyam, Yaba, Tuğba Çanta, Doğan Çanta
Mobilyada;
Liparis, Meşe
Halıda;
Saray, Koyunlu
Beyaz Eşyada;
Beko, Termikel
Ev Tekstilinde;
Soley, Taç, Brillant, Evita


Spor Giyimin Yeni Adresi DeFacto Artık Çubukta

Akdeniz Esintisi sloganıyla piyasaya çıkan ve kısa sürede geniş ürün yelpazesi ve kalitesiyle kendisinden söz ettiren De Facto artık İhlas Avm bünyesinde Çubuk halkının hizmetinde.
DeFacto, klasik ve modern çizgilerin sentezi ile yarattığı zengin koleksiyonunu, alışveriş tutkunlarının beğenisine sundu. Akdeniz esintileri taşıyan koleksiyonu ile şıklığın ve rahatlığın adresi Defacto, kendine özen gösteren, rahatından ödün vermeden her ortamda şık ve modern görünmek isteyen erkek ve kadınların tercihi olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.