İHL Orta Kısım Kayıtları Devamediyor

İHL Orta Kısım Kayıtları Devamediyor

İHL Orta Kısım Kayıtları Devamediyor

 

Zorunlu eğitimin 4+4+4 şeklinde 12 yıla çıkarılması sonucunda Çubuk'ta açılan İmam-Hatip Ortaokuluna öğrenci kayıtları 23 Temmuz 2012 Pazartesi günü başlamış olup 17 Ağustos 2012 Cuma gününe kadar devam edecek.

Çubuk İmam-Hatip Lisesi Müdürlüğünden alınan bilgiye göre halen 70 öğrencinin kayıt yaptırdığı İmam-Hatip Ortaokuluna isteyen tüm öğrencilerin kayıt yaptırabilmeleri için gerekli her türlü planlama yapılmış bulunmakta. Çubuk Anadolu İmam-Hatip Lisesi bünyesinde açılmış bulunan İmam-Hatip Ortaokulu içi gerekli sınıflar hazırlanmış olup, öğrenci talebinin çok fazla olması durumunda Çubuk Lisesinin eski binasının üst katından sınıf tahsisi yapılabileceği Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce açıklanmıştır.

Bu kapsamda bazı haber sitelerinde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı, İmam-Hatip Ortaokuluna müracaat eden bütün öğrencilerin okula kesin kayıtlarının yapılacağı ve yer konusunda bu öğretim yılında hiçbir şekilde sıkıntı olmadığı, 2013-2014 yılında ihtiyaca göre yeni planlamaların yapılacağı Okul Müdürlüğünce bildirilmiştir.

İmam – Hatip Lisesi’nin 9. sınıfına ( Lise 1. Sınıf ) aday kayıtları da 13 Ağustos – 31 Ağustos 2012 tarihleri arasında, kesin kayıtlar da 07 Eylül -14 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.