İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU DUYURDU! TÜRKİYE’DE EN YOĞUN DENETİM YARIN BAŞLIYOR...

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU DUYURDU! TÜRKİYE’DE EN YOĞUN DENETİM YARIN BAŞLIYOR...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından son dakika açıklamalarında bulundu. Coronavirüse (Covid-19) karşı Türkiye'de bugüne kadar en yoğun denetimin yarın gerçekleştirileceğini açıklayan İçişleri Bakan Soylu “Hepimiz sahada olacağız” dedi.

 Şuayip YAMAN

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından son dakika açıklamalarında bulundu. Coronavirüse (Covid-19) karşı Türkiye'de bugüne kadar en yoğun denetimin yarın gerçekleştirileceğini açıklayan İçişleri Bakan Soylu “Hepimiz sahada olacağız” dedi.

 

Coronavirüs salgınının korkutan artışı sonrasında ilgili tüm bakanlıklar tedbir ve denetlemeler dahil birçok uygulamayı yeniden gündemine aldı. 

 

İçişleri Bakanlığı da konuyla ilgili çalışmalarına hız verdi. Bakan Süleyman Soylu bugün yaptığı son dakika açıklamasında Kovid-19 salgını denetimlerine ilişkin yeni kararı duyurdu. Buna göre yarın itibarıyla düğmeye basılıyor.

 

YARIN EN YOĞUN DENETİM BAŞLIYOR...

 

İçişleri Bakanı Soylu, “Yarın tüm Türkiye'de salgın ile ilgili bugüne kadar yaptığımız en yoğun denetimi gerçekleştireceğiz" açıklamasında bulundu.

 

Bakan Soylu’nun açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

 

Yarın Tüm Türkiye’de salgın ile ilgili bugüne kadar yaptığımız en yoğun denetimi gerçekleştireceğiz.

 

Pazarlar, İşyerleri, Marketler, Toplu taşıma, Yollar, Alışveriş alanları, Lokantalar, Kafeteryalar, Ticari taksiler ve tüm yaşam alanlarında; 

 

Valiler, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Esnaf ve Ticaret Odaları Kurum Müdürleri, Kolluk, Zabıta “Hepimiz sahada olacağız” dedi.

 


Bakan Soylu açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

Yarın, Tüm Türkiye'de salgın ile ilgili bugüne kadar yaptığımız en yoğun denetimi gerçekleştireceğiz.

 


 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.