Huzur Evi Sakinlerinden Hediye

Huzur Evi Sakinlerinden Hediye

Süleyman Demirel Huzurevi yöneticileri ve sakinleri Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’i ziyaret ederek, kendi el yapımları ürünü hediye ettiler.

Süleyman Demirel Huzurevi yöneticileri ve bir gurup yaşlı Başkan Özden"i makamında ziyaret ederek yeni görevleri için hayırlı olsun dediler. Hayırlı olsun için çiçek getirmediklerini belirten Huzurevi Müdürü Uğur Özgün, onun yerine huzurevi sakinleri tarafından yapılan el emeği göz nuru ahşap işlemesi getirdiklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özden, kendisine verilen hediyenin bu güne kadar aldığı en anlamı hediye olduğunu belirtti. Özden,"" Bu güne kadar almış olduğum en anlamlı hediye sizlerden geldi. Yaşlılarımız geçmişte yaşadıkları yaşantıları unutmayarak onları motif olarak işlemişler. Büyüklerimiz dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır"" dedi.

Çubuk"ta yaşlılar için bir lokal açılması girişimleri olduğunu belirten Özden, yaşlılık döneminin itibar gerektirdiğini ifade ederek, bunun aynı zamanda bir minnet borcu olduğunu vurguladı. Huzurevi yöneticilerine yaptıkları görevin ehemmiyetini ifade eden Özden, yaşlılık basamağına bir gün herkesin oturacağını vurgulayarak yaşlılarımıza sahip çıkmamız gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.