Hurda Bir Kamyonetten 150 Otobüse Sahip Dev Firmaya

Hurda Bir Kamyonetten 150 Otobüse Sahip Dev Firmaya

Hurda Bir Kamyonetten 150 Otobüse Sahip Dev Firmaya

 

1943 yılında Çubuk İlçesine bağlı Yukarı Çavundur Mahallesinde dünyaya geldiğini söyleyen Mesnevi Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Öztürk, ilkokul öğrenimini ve çocukluğunu Yukarı Çavundur Mahallesinde tamamladığını belirtti. Askerden geldikten sonra kötü bir hurda kamyonetle ticari hayata atıldığını anlatan Öztürk, şunları söyledi:

’’Çocuklarımla birlikte yürüttüğüm firma, şuan Türkiye’nin en büyük turizm firmaları arasındadır. Hayatımda çok zor günler yaşadım, çok yokluk gördüm, ama şuanda yanımda yaklaşık 500 kişiyi istihdam ediyorum. Personelimin mutluluğu benim en büyük kazanımımdır. Türkiye’de özellikle İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir gibi illerde yaptığım başarılış ve kaliteli işten dolayı bir saygınlığımız bulunuyor. Otobüs üretimi yapan firmalarla çok iyi bir ilişkilerimiz var. Bu firmalar hiçbir zaman bizim isteğimizi geri çevirmezler. Çünkü otomobil firmalarında da bir kariyerimiz var. Şuanda kendimize ait 150’den fazla otobüs ve minibüs bulunmaktadır’’

-6 Bin Öğrenciyi Geleceğe Taşıyoruz

                Okul taşımacılığında da Ankara’nın en büyük firması olduklarını kaydeden Öztürk, 6 bine yakın öğrenciyi taşıdıklarını ifade etti.

-Başarı, Doğruluğun Mükafatıdır

                Sektörde 2002 yılında 3 otobüsle hizmete başladığının altını çizen Öztürk, büyümelerinde en büyük etkenin Ak Parti hükümetinin istikrarlı politikalarla ülkeyi yönetmesi olduğunu vurgulayarak,’’ Ben bu sektöre 3 adet servis otobüsü ile başladım. Şuanda 150’nin üzerinde ticari arabamız bulunmaktadır. Hükümetin istikrarlı politikalar yürütmesiyle işlerimizi bir on kat daha büyütmüş olduk’’ diye konuştu.

-Dedesi ve Babasının Hayatını Örnek Aldı

                Hayatında iki kişiyi örnek aldığını anlatan Ünal Öztürk, birinin Atatürk’ünde yakın arkadaşı olan dedesi Molla Mehmet ve bir diğerinin ise babası Mehmet Ali olduğunu söyledi. Dedesinden sonra babasının Çubuk’un en saygın insanı olduğunu kaydeden Öztürk, onların bu önemli mirasını kendisinin devam ettirmeye çalıştığını ifade etti.

-En Büyük Hayali Çubuk’a Okul Yaptırmak

Firma olarak şuanda araç ve gereç bakımından her şeylerinin tamam olduğunu anlatan Öztürk, bundan sonraki hedefinin sosyal anlamda hayır ve hasenat çalışmaları olacağını ifade ederek, ’’En büyük hayalim olan ilçeme bir okul yaptırmak istiyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte bu hedefimi yerine getireceğim ve ondan sonrada hayatıma gönül rahatlığı ile huzur içerisinde son verebilirim’’ dedi.

    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum