HİZMETE EN ÇOK OY VEREN İLÇELERDEN BAŞLAYACAĞIZ

HİZMETE EN ÇOK OY VEREN İLÇELERDEN BAŞLAYACAĞIZ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını 5. kez kazanarak, tarihi bir rekora imza atan Melih Gökçek, Adliye’den mazbatasını aldıktan sonra basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını 5. kez kazanarak, tarihi bir rekora imza atan Melih Gökçek, Adliye’den mazbatasını aldıktan sonra basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Gökçek, “Ankara 5 kez bizi seçtiğine göre biz bu işi hak ettik. Ankaralı hizmetlerden memnun ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleştirilen basın toplantısına Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ın da destek amacıyla katıldı. Basın toplantısında konuşan Başkan Melih Gökçek, sözlerine Ankara Adliyesi’nde İl Seçim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya’dan mazbatasını aldığını söyleyerek başladı.

Mazbatasını basın mensuplarına gösteren ve kendisine oy veren tüm Ankaralılara bir kez daha şükran ve teşekkürlerini sunduğunu anlatan Başkan Gökçek, “Türkiye’de de bana ve partime dua eden yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

-“EN ÇOK OY VEREN YERDEN BAŞLAYACAK”

Konuşmasına, “Son kez şunu söylemek istiyorum, inşallah 5 yıl boyunca Ankaralıya hizmet için gerekli gayreti sarf edeceğiz. Benden sonraki belediye başkanı olacak olan arkadaşa çok daha güzel bir Ankara bırakmak için her türlü gayreti sarfedeceğim” sözleriyle devam eden Başkan Gökçek, şunları söyledi:

“Söz verdiğim gibi bana en çok oy veren yerden hizmete başlayacağım. 5 yıl boyunca tamamına hizmet yapacağım. Hizmette bir ayrım olmayacak. Sadece sıralama olacak. Bunu böyle vaat etmiştim, böyle devam edeceğim. Bu hizmette ayrım demek değildir.”dedi.

-EN ÇOK OY ÇAMLIDERE VE ÇUBUK

Başkan Gökçek, kendisine en çok oy çıkan ilçeyi Çamlıdere ve ikinciyi de Çubuk olarak açıkladı. Söz verdiği gibi hizmetlere Çamlıdere ve Çubuk’tan başlayacağını sözlerine ekledi.

gokcek1-001.jpggokcek2-001.jpggokcek4-001.jpggokcek5-001.jpggokcek7.jpggokcek8.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum