Hizmet- İş Sendikasından Kutlu Doğum Konseri

Hizmet- İş Sendikasından Kutlu Doğum Konseri

Hizmet- İş Sendikası tarafından organize edilen programda, Türk Tasavvuf Musikisi konseri düzenlendi.

Hizmet- İş Sendikası tarafından organize edilen programda, Türk Tasavvuf Musikisi konseri düzenlendi.

Çubuk Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen ve İlçe Müftlüğü Görevlilerinden Hasan Çelik tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, konuşmacı Kürşat Erenbilge tarafından Hz. Peygamber’in hayatı günümüz Müslümanlarının hayatlarıyla kıyaslanarak anlatıldı.

Daha sonra konuşan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, düzenlenen program için Hizmet-İş Sendikası Ankara 2 No'lu Şube Başkanı Recep Dere’ye ve Çubuk İşçi Temsilcisi Hasan Önal’a teşekkür etti.

Hz. Peygamber’i anlamayı ve onun sünnetine uymayı herkese nasip olmasını dileyen Başkan Acehan, ‘’İnşallah Hz. Peygamber’in yolundan gidenlerden oluruz ve onun komşusu olmak bizlere nasip olur.   Allah ailemizden başlayarak ilçemizde, ilimizde ve ülkemizde birliğimizi daim etsin. Aramıza sokulmaya çalışılan fitneyi def eylesin, bütün ülkemize güç kuvvet versin inşallah ve vahdetten ayırmasın’’ dedi.

Sendika olarak eğitim ve sosyal faaliyetlere çok önem verdiklerini anlatan Hizmet- İş Sendikası Ankara 2 No'lu Şube Başkanı Recep Dere ise, bir taraftan geziler ve eğitim çalışmaları düzenlediklerini, diğer taraftan ise hem üyelerine hem üyelerinin ailelerine hem de bölgelerinde ki vatandaşlara yönelik bu tip programlar düzenlediklerini aktardı. Çubuk Belediye Başkanı’nın çalışanlarına çok büyük destek verdiğini vurgulayan Dere, ‘’Ben böyle başkan bugüne kadar görmedim. Tüm etkinliklerimize hem bizzat katılıyor hem de destek veriyor. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır’’ diye konuştu.

Daha sonra programda Şef- solist Ali Toprak öncülüğünde Keçiören Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu ilahiler söyledi. Şef- solist Ali Toprak’ın ve belediye personelinin isteğini kırmayan Başkan Acehan, sahneye çıkarak ‘Aşkın ateşine gel bir yanalım’ ilahisini koro eşliğinde söyledi.

Ayakta alkışlanan Başkan Acehan, hemşehrilerini selamlarken, belediye personelleri adına Ahmet Bodur tarafından çiçek verdi.

Program yapılan duaların ardından sona erdi.

Programa Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, AK Parti ilçe Başkanı Baki Demirbaş, kurum müdürleri, belediye personelleri ve vatandaşlar katıldı.

2dsc05412.jpg2dsc05390.jpg2dsc05487.jpg2dsc05512.jpg2dsc05501.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.