Hitit Rallisi’ni Avcı kazandı

Hitit Rallisi’ni Avcı kazandı

Türkiye Şampiyonası'nın 7. yarışı Hitit Rallisi'ni, Tok Sport WRT takımından Yağız Avcı kazandı.

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 7. ayağı 41. Hitit Rallisi’ni, Tok Sport WRT takımından Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ikilisi kazandı.

Ankara Otomobil Sporları Kulübü (ANOK) tarafından düzenlenen 2 günlük mücadele, Keçiören, Çubuk ve Kazan’da geçen etaplarla tamamlandı. 38 ekibin kayıt yaptırdığı ve 33 ekibin start aldığı ralliyi, 28 ekip bitirebildi.

Tok Sport WRT takımdan MINI JCW RRC ile yarışan Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ikilisi, 1:04:36.3′lük dereceleriyle 41. Hitit Rallisi’nin galibi oldu.

Avcı’nın 43.8 saniye arkasındaki Castrol Ford Türkiye takımından Ford Fiesta S2000 ile Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz ekibi ikinciliği, liderin 52.6 saniye gerisindeki Pegasus Racing adına Fiat Grande Punto S2000 ile yarışan Fatih Kara-Güray Karacar ekibi ise üçüncülüğü elde etti.

2014 Türkiye Ralli Şampiyonası 1-2 Kasım tarihlerinde düzenlenecek KKTC Rallisi ile sona erecek. 2014 sezonu ralli şampiyonu ve diğer kategorilerdeki birinciler de bu yarışın ardından Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından ilan edilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.