HİÇBİR ŞEY BAHANE DEĞİL, ÜNİVERSİTE HAYAL DEĞİL

HİÇBİR ŞEY BAHANE DEĞİL, ÜNİVERSİTE HAYAL DEĞİL

Özel Çubuk Sınav Temel Lisesi, Çubuk'ta kurulduğu günden bugüne öğrencilerin hayallerine ulaşmasını sağlamaya devam ediyor.

Bugüne kadar çok sayıda öğrenciyi hayallerindeki üniversiteye kavuşturan ÖZEL ÇUBUK SINAV TEMEL LİSESİ, son olarak meslek lisesi mezunu öğrencisinin TIP FAKÜLTESİNE yerleşmesini sağlayarak, bir kez daha üniversite yolunda hiçbir şeyin bahane olmadığını ve üniversitenin de hayal olamayacağını kanıtladı.  

EN ÇOK KAZANADIRAN OKUL:

​Her geçen yıl başarısını artıran Özel Çubuk Sınav Temel Lisesi, deneyimli ve başarılı öğretmen kadrosuyla büyüyen Türkiye’de eğitime katkı vermeye devam ediyor.

Kapılarını Çubuk Haber’e açan Özel Çubuk Sınav Temel Lisesi, meslek lisesi mezunu öğrencilerin dahi en iyi bölümlere yerleşmesinin yolunu açmalarının sırrını bizimle paylaştı. Özel Çubuk Sınav Temel Lisesi’nin, Türkiye’de olduğu gibi Çubuk’ta da çok iddialı olduğunu belirten Özel Çubuk Sınav Temel Lisesi Kurucu Temsilcisi Aziz Güzel, başarının sistematik bir eğitim programı, deneyimli eğitim kadrosu ve okullarındaki aile ortamından geçtiğini dile getirip, ‘Eğitim bizim işimiz’ dedi.

Aziz Güzel, şunları söyledi:

“Sınav Eğitim Kurumları olarak, gençlerimizin ülke geleceği olduğu bilinci ile çalışmalarımızı sürdürürken, öğrencilerimizin potansiyeli üzerinden reklam amacı gütmeden her birisinin ulaşabileceği başarı düzeyini yakalayabilmeleri için yoğun çalışmalarımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir. Kayıt olmak isteyen öğrencinin kazanabileceği okul üzerinden öğrenciye ayrıcalık taahhüdünde bulunmadık, bulunmayacağız. Bizim için bütün öğrenciler kıymetlidir; öğrencilerin tamamı eğitim – öğretim adına üzerinde çalışmaya değer niteliktedirler. Çubuk’ta gerçekleştirdiğimiz 8 yıllık eğitim – öğretim geçmişimizde Askeri Lise Sınavında Türkiye 2.’liği ile LYS sonucunda ilk bine giren öğrencilerimiz ve de Ticaret Lisesi mezunu öğrencimizin Hukuk Fakültesi, Endüstri Meslek Lisesi mezunu öğrencimizin Tıp Fakültesi’ne yerleşmesi ile geleceğe daha umutlu bakabiliyoruz. Dershane tecrübesi ve daha sonra da temel lise konsepti ile şimdiye kadar birçok başarıya imza attık. Onlarca Tıp, Hukuk, Mühendislik, Diş Hekimliği gibi önemli fakültelere yerleştirdiğimiz öğrencilerimiz ile ülkemizin geleceğine katkı sağlıyoruz.”

-SEVİYEYE VE KİŞİYE ÖZGÜ EĞİTİM:

Velilerin ve öğrencilerin kafalarında her hangi bir sorun olmaması gerektiğini vurgulayan Aziz Güzel, profesyonel bir destekle her öğrencinin hedefine rahatlıkla ulaşabileceğini belirterek, “Özellikle meslek lisesi mezunları güzel bir takviye ile iyi bir üniversiteye girebilecekken veli veya çevre baskısıyla üniversite hayallerini bile kuramıyorlar. ‘Ya kazanamazsam?’, ‘Ailemin emekleri boşa giderse?’, ‘Meslek lisesi mezunu üniversite kazanması mümkün değil’ gibi aslı olmayan korkularla çocuklarımızın geleceği karartılıyor. Öğrencilerimize yoğun ders programı, rehberlik, danışmanlık ve koçluk gibi takviyeler uygulayarak hedeflerine ulaşmasındaki engelleri ortadan kaldırıyoruz. Öğrencilerimizin seviyelerine özgü eğitim modelleri uygulayıp, başarıya ulaşmalarını sağlıyoruz. Bunun da en güzel örneğini geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da verdik. Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunu bir öğrencimiz kurumumuzda aldığı eğitimle TIP Fakültesini kazanarak, sadece Çubuk ve Ankara’ya değil Türkiye’ye örnek oldu.”

Aziz Güzel, öğrencilerin yapamam korkusuyla kendilerini kısıtlamamalarını ve hedeflerini daima yüksek tutması gerektiği, tavsiyesinde bulundu.

-UZMAN KADRO:

Kurumlarında kendilerine özgü ders materyalleri kullandıklarını anlatan Güzel, “Bizde tüm hazırlık çalışmaları kurum bünyesinde yapıldığı için öğrenci ders dışı zamanlarını kendisine ayırabiliyor. Kurumlarımıza özgün ders materyalleri ile öğrencilerimiz hedeflenen başarı düzeyine hızla ulaşıyor. Tecrübeli öğretmen kadromuz ile güncellenen yayın ve her hafta yapılan deneme sınavlarımızla öğrencilerimize destek sağlıyoruz. Öğrencilerimizi istedikleri üniversite ve bölümü kazanmaları için hazırlıyoruz. Sadece Çubuk’ta değil Türkiye’nin her yerinde çok iddialıyız” dedi.

-BAŞARININ ADRESİ:

Sınav Eğitim Kurumlarının, başarının adresi olduğunu belirten Güzel, “Sınav Eğitim Kurumları olarak hedefimiz daima büyük. Bize kaydolan öğrenciye istediği üniversiteyi rahat bir şekilde kazandırmak için emek veriyoruz. Kurumumuzda öğrencisinden öğretmenine, müdüründen temizlik görevlisine kadar bir bütünlük içinde, aile ortamında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni dönemde tüm öğrencilere başarılar dilerim” diye konuştu.

2dsc03825.jpg2dsc03833.jpg2dsc03836-001.jpgimg_4055.jpgimg_4056.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.