HELİKOPTER VE ARAÇ KAZASI 7 ŞEHİT

HELİKOPTER VE ARAÇ KAZASI 7 ŞEHİT

Çubuk Terör Mağdurları Derneği tarafından şehitlerimiz için taziye mesajı.

Bingöl’de iki şehit polisimizin şehit acı kaybını yaşarken, yeni şehit haberleri yüreklerimize acı kor düşmüştür.

 

12 Ekim 2014 Pazar günü saat 12.18’de, Deniz Kuvvetleri Deniz Hava Komutanlığına (Kocaeli) ait bir adet S-70B Sikorsky tipi helikopter, içerisinde dört kişilik mürettebat olduğu halde Cengiz Topel Askeri Havaalanından (Kocaeli) havalanmış; ancak saat 12.25'te telsiz irtibatı kesilen helikopterin Konya Kartepe/Balaban Köyü bölgesine düşmüştür.

Yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gümüşhane programında görevlendirilen Malatya Emniyet Müdürlüğü bünyesi’ndeki Çevik Kuvet polislerinin bulunduğu otobüs, dönüş yolunda Sivas yakınlarında kaza yapmıştır. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak devrilen otobüste bulunan 3 polis şehit olmuş, 40 kişi de yaralanmıştır.

 

Helikopter pilotları Dz.Plt.Bnb. Deniz AKDENİZ ve Dz.Plt.Ütğm. Çağrı CEYHAN ile Rad.Astsb.Kd.Üçvş. Mehmet KARAKAŞOĞLU ve DSA Astsb.Üçvş. Ömer Burak ÖĞÜT,  Polis memurları Beşir KURT, Emrah HOROZ ve Fatih ÇEVİK şehit olmuşlardır.

Vatanınızın bölünmez bütünlüğü ve huzuru için görev yaparken hakkın rahmetine kavuşan, Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Yüce Milletine, Şehitlerimizin Ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Emniyet Teşkilatına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.