HEDEFİM KOLEJİNDEN ‘’GERÇEK’’ BAŞARI

HEDEFİM KOLEJİNDEN ‘’GERÇEK’’ BAŞARI

Eğitim-öğretime 2019-2020 yılında başlayan Hedefim Koleji, 2020 YKS’de büyük bir başarı yakaladı.

 

          İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi Vefa Sokak No:22 adresinde bulunan Özel Çubuk Hedefim Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında faaliyete başlayıp sınava giren tüm öğrencilerine fakülte kazandırmayı başardı. İlk 5 binde 2 derece 1 öğrenci, ilk 7 binde 6 derece 3 öğrenci, ilk 10binde 9 derece 6 öğrenci, ilk 11 binde 2 derece 1 öğrenci, ilk 15 binde 10 derece 8 öğrenci, ilk 20 binde 8 derece 12 öğrenci ,ilk 25 binde 16 derece 11 öğrenci başarısı göstermiştir.

           2020 LGS sonuçlarında ise

EREN YILMAZ        0.76       YÜZDELİK DİLİM

HİDAYET BARANCAN AYDIN     0.91   YÜZDELİK DİLİM

TALHA EFE YAVUZ       0.97       YÜZDELİK DİLİM

Ve sınavla öğrenci alan kurumlara öğrencilerin  yüzde 90’ı girmeye hak kazanmıştır.

           2020 YKS ve LGS sonuçlarını değerlendiren Hedefim Eğitim Kurumları kurucu müdürü sayın Sadık AYDOĞAN: ’’İlçemizde daha önce dershanecilik sektöründe hizmet verip 2019-2020 eğitim-öğretim yılında ilçemize özel okul olarak hizmet vermeye başladık. Okulumuz ilk yılımız olmasına rağmen %100 doluluk oranıyla hizmete başladı. Bu süreçte değerleri öğretmenlerimiz, personelimiz ve kıymetli velilerimizle el ele verip bu başarıyı yakaladık. Sınavda başarılı olan öğrencilerimizin eğitim hayatları boyunca onlara destek veren başta aileleri olmak üzere ilkokul, ortaokul ve lise öğretmenlerine teşekkür ederiz. Bu başarı sadece bizim değil yavrularımızın bu seviyeye gelmelerinde emeği olan herkesin.

           Bundan sonraki süreçte ise yine %100 doluluk oranımızla, güçlü öğretmen kadromuzla ve velilerimizle koordineli bir şekilde modern dünyanın gereksinimlerine ayak uydurarak daha da başarılı olmak, ilçemize ve memleketimizin çocuklarına daha kaliteli ve dürüst bir hizmet vermek için çalışacağız. ‘’ diyerek sözlerini noktaladı.

kolej3-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.