HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR BELGESİ

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR BELGESİ

Yukarı Çavundur Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yaptırılan hizmet binasına katkı sağlayan mahalle sakinlerine ve hayırsever işadamlarına teşekkür belgesi verildi.

Çubuk Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlen törene, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Yukarı Çavundur Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Şahbudak, Yukarı Çavundur Mahallesi Muhtarı Habib Yavuz, hayırsever işadamları ve mahalle halkı katıldı.

Şahbudak, törende yaptığı konuşmada, derneğin kuruluşundan bugüne kadar mahalleleri ve dernekleri için maddi ve manevi hizmet yapan herkese teşekkür etti.

Derneğin kurulmasının ardından, bir denek binası ve toplantı merkezi özlemi içerisinde olduklarını, bugün bu hayalin gerçekleştiğini anlatan Şahbudak, artık mahallelerinde de yemek verilecek ve toplantı yapılacak sosyal bir tesisin olduğunu vurguladı.

Şahbudak, "Kapısına gittiğimiz hiç kimse bizi boş çevirmedi. Dernek binamızın biran önce yapılması ve hizmete girmesi için adeta herkes birbiri ile yarıştı. Ben buradan sadece denek binamızın değil, derneğimizin kuruluşundan itibaren bu dernek için ve mahallemiz için hizmet eden tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından eski dernek başkanlarından Hüseyin Çelik,Feyzullah Efe, Nurullah Deligöz, Hasan Hüseyin Çelik, Mustafa Boşdurmaz, Ahmet Yılmaz ,Hilmi Erdoğmuş, dernek yönetiminde görev alanlara'a ve hayırseverelere teşekkür belgeleri verildi.

baskan.20110702180025.jpg

h.c.jpg

unal-ozturk.jpg

toplu-fotograf.jpg

belge.jpg

belge-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.