Hayırseverlerden Rekor Bağış

Hayırseverlerden Rekor Bağış

Eğitime yüzde 100 destek projesi kapsamında bağışta bulunan 8 hayırseverden ikiside çubuk'tan...

Ankaralı 8 hayırsever vatandaş, eğitime yüzde 100 destek projesi kapsamında bağışta bulundu.

Ankara Valisi Kemal Önal, valilik toplantı salonunda düzenlenen imza töreninde, eğitime yapılan katkılardan dolayı duyarlılık gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Gösterilen katkının ''övünç meselesi'' olduğunu ifade eden Önal, ''Başkent, eğitime yapılan katkıda 81 il içinde bir numaradır'' dedi.

Hayırseverlerin iğne ile oya işler gibi eğitime destek verdiklerine işaret eden Önal, ''Evlatlarımızın yetişmesinde bizlere katkıda bulunuyorsunuz. İnsana yapılan yatırım en önemli yatırımdır. Başkentte yapılan yardımların devam etmesini diliyoruz'' diye konuştu.

HAYIRSEVERLERİN BAĞIŞLARI
Hayırsever Meliha ve Hasan Ali Bostan Çubuk ilçesinde valilikçe yapılması planlanan 24 derslikli ilköğretim okuluna isim hakkı alabilmek için Ankara Valiliği İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nin ilgili hesabına 500 bin TL bağışta bulundu.

Hayırsever Cemal Şişman, Çubuk ilçesine 16 derslikli ilköğretim okulu inşaatının yüzde 51'ini yaparak Şehit Selahattin Şişman İlköğretim Okulu adının verilmesi şartıyla, ikmalini yaparak, Valiliğe teslim ederek katkı sağladı.

Hayırsever Ömer Ercan ve Emine Bağcı da Haymana ilçesinin Yurtbeyli beldesinde tarım arazisi niteliğindeki 16 bin 800 metrekare arsayı lise yapma amacıyla Maliye Hazinesi'ne bağışladı.

Hayırsever Dilaver Temizhan ise Haymana ilçesi Yenice beldesinde 8 derslikli çok programlı lise binasını valiliğe bağışladı.

Hayırsever Perihan ve Pervin Mat da Altındağ'da bulunan kendilerine ait 2 konutu, kullanım hakkı Altındağ Yahya Özsoy İşitme Engelliler İlköğretim idaresine ait olmak üzere bağışladı.

Ankara Vali Yardımcısı Mustafa Tapsız, İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan ve öteki yetkililerin katıldığı toplantıda, imza töreninin ardından vali Önal, hayırseverlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum