Hayal Değil Gerçekleri Açıkladı

Hayal Değil Gerçekleri Açıkladı

AK Parti İkinci Bölgeden Milletvekili Aday Adayı Olan Çubuklu İş Adamı Emin Kerimoğlu Suların Isındığı Ankara Siyasetine Projeleri İle Meydan Okuyacak.

Başkentliler platformunda aktif çalışmaları ve "Kentten Köye Dönüş" çalışması ile dikkatleri üzerine çeken Emin Kerimoğlu'nun projeleri arasında "her ilçeye fabrika kurulması "ve" Altınpark fuar alanını uluslararası platforma taşımak" ve Başkente yakışır Ankara'nın eksiklerini tamamlamayı hedefliyor.

Bugüne kadar Ankara'nın çok önceden dünya başkentleri arasında parmakla gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Kerimoğlu Büyükşehir olmanın dezavantajlarını istihdam sahaları açarak kalabalık topluluğu yaşam kargaşasından iş verimliliğine dönüştürmeyi doğası tabiatı ve sanayisi ile ilk sıralarda yer alan bir Başkent olma hayalini açıkladı. Yapacağı çalışmaları Milletvekili seçilmesi halinde yine devam ettireceğinin üzerini çizen Kerimoğlu yapılacak çalışmalar için illa vekil olmak gerekmez vekillik sadece yapacağımız çalışmalar hız Katar ben Başkentli olmanın bilinci ile bunu siviltoplum örgütlerinden aldığım destek ile gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım dedi.

Çubuk Bölgesinde oldukça sevilen, sivil toplum örgütlerinin destekleri ve vatandaşların bugune kadar yaptığı karşılıksız çalışmalar ile sempatisini kazanan Emin Kerimoğlu açılan Seçim anketi sitelerinde diğer aday adaylarına nazaran açık ara farkla oylanması kendinisini yapacağı çalışmalar ve projeler adına daha da motive ettiğini söyledi.

Seçimin son gününe kadar her şeyin değişebileceğinin bilincinde de olduğunu söyleyen ve projelerinden bazılarını açıklamasını istediğimiz AK Parti Aday Adayı Emin Kerimoğlu Ankara'lıların oyları ile seçilmesi durumunda şimdiye kadar yaşanmamış ve uygulanmamış bir politikayla milletvekilliğine yeni bir ivme oluşturacağını ifade ederek bugüne kadar yaptığımız çalışmalara daha da hız katarak halkın oyları ile seçilmiş olanların mazeret lüksü olmayacağını vurguladı.
" Ankara her çağda bir çok uygarlığa başkentlik etmiş ancak; tarih boyunca hak ettiği yerlere bir türlü gelememiştir"

Cumhuriyetin ilanıyla ulu önder Atatürk; Ankara'yı tarihte yaşamış olan diğer uygarlıklar gibi Başkent olarak ilan etmiş. Bu ilanla birlikte, Ankara da Kamusal alanlarda büyük yatırımlar yapılmış ve bu yatırımlar Ankara ya çok şey kazandırmıştır. Fakat daha sonra iktidara gelen hükümetlerin Ankara ya her herhangi bir katkı sağlayamamaları nedeniyle Ankara Başkent olduğu için kendisini büyük sorunların içerisinde bulmuştur. Bu sorunlar; Cumhuriyetin kurulduğu dönemden başlayıp, AK Parti'nin iktidara geldiği güne kadar da devam etmiştir.

Nedir bu sorunlar?
Ankara nın Başkent oluşuyla başlayan ve giderek artan göç başlamıştır. Giderek artan bu göçlerle birlikte Ankara da, hızlı bir gecekondulaşma, plansız çarpık yapılaşma, hava kirliliği, trafik sorunları, işsizlik ve daha sayılabilecek bir çok sorunlar baş göstermiştir.

An Partinin iktidara gelmesi ile bir çok alt yapı çevre düzenlemesi belediyelerin işbirliği ile çözüme kavuşmuştur ama başkentimizin daha fazlasına ihtiyacı vardır. Bu çözümler ne Ankara ya yeter, ne de Partimizin hızını keser. Ekonomik alanda, Avrupa ülkelerinin yarısından fazlası bizden daha geri durumdadır. Ancak, Başkentler olarak baktığımızda Ankara da kat etmemiz gereken daha çok mesafe var. Bunun için bir çok projelerim hazır ve daha bir çok projelerde hazırlamaya devam etmekteyim.

"Borç Alan Değil Veren Ülke Olacağız"
Bu projelerle önce Ankara yı Dünya ticaretinin merkezi yapacağız ve Ankara'dan başlamak üzere tüm ülkede de işsizlik sorununu en alt seviyeye düşüreceğiz. Ülkemizi bir anda ekonomik alanda devleştirip, borç alan ülke değil borç veren ülke haline getirmek arzusundayız. Çekirdeği Ankara olmak üzere Ülkenin her bir köşesi Dünyanın ticaret merkezi haline gelecek. Tüm bunları en fazla 3-4 yıl içerisinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

Böyle bir şey olamaz demeyin. OLUR !!.
Bunun kolay olmadığının bilincindeyiz ama yapabileceğimizi de biliyoruz.
Bu projelerimizden en küçüğü, Altınpark'ta bulunan fuarımızda gerekli düzenleme ve çalışmaları yaparak, Altınpark'ı uluslararası bir fuar haline getirmek. Bu sayede Başkentin ekonomisini canlandırmak,
"TÜBİTAK'ın sahasını ve çalışma alanını genişletilecek"
İkincisi, TÜBİTAK'ın sahasını ve çalışma alanını genişletip, Teknolojik alanlarda, tasarımcı mühendislerimizi ya da vatandaşlarımızı destekleyecek ve onlara çalışmalarında imkan sağlayacak kurum haline getirmek, Bu sayede çağa uyum sağlayabilen ülkelerin ve hatta çağın bile önüne geçmek,

"Her ilçeye Fabrikalar Kurulacak "
Üçüncüsü ise Başkentten başlayıp hızla ülkenin her bir yanına yayılacak şekilde, tüm ilçelere Devlet eliyle fabrikalar kurup faaliyete geçirmek bu fabrikalarda yalnızca o ilçeden ya da o ilçeye bağlı köylerden elemanlar çalıştırmak ve faaliyetinden 1 yıl sonra bunları özelleştirip elde edilen gelirlerle farklı alanlarda benzer fabrikaları tüm ülkenin ilçelerine yaymak, Bu sayede köyden kente göçü önlemek, İşsizliği önlemek ve ülkede bir sanayi devrimi yaratıp Ülke ekonomisini inanılmaz bir noktalara getirmek. Hedeflerim ve projelerim arasında yer almaktadır.'' şeklinde konuştu.
Emin Kerimoğlu iddialı sözler ve hararetli çıkışları ile böyle mesajlar veriyor ve kendisine olan güven ve kamuoyu desteği her geçen gün artıyor..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum