HAY-DER'DEN KUTLU DOĞUM PROĞRAMI

HAY-DER'DEN KUTLU DOĞUM PROĞRAMI

HAY-DER Kutlu Doğum Haftası ve bir yaşına basması münasebetiyle bir büyük toplantı hazırladı.

 

 

Toplantıda ESAM Genel Sekreteri Prof. Dr. Arif Ersoy bir konuşma yaparak “Rahmet Peygamberi Hazret-i Muhammed’i” anlatacak.

Toplantı için Ankara’nın en merkezi yeri olan Kızılay’da Vakıflar Genel Müdürlüğünün Konferans salonu tutuldu.

HAY-DER yetkililerinin toplantı ile ilgili açıklamaları şu şekildedir.

“Hayırda Yarışanların önderi Hazret-i Muhammed (s.a.v) doğumunun yıldönümü kutlamaları her yıl muntazaman yapılırken 16.Nisan.2012 de kurulan HAY-DER kısa adlı Hayırda Yarışanlar Derneğimiz de bu sene bir yaşını idrak etmektedir.

Derneğimiz bu iki önemli gün münasebetiyle halkımıza açık bir toplantı yapmaya karar vermiş ve Vakıflar Genel Müdürlüğünün Kızılay da bulunan Konferans salonunu tutmuştur. Hatip olarak da ülkemizin seçkin ilim adamlarından Prof. Dr. Arif Ersoy’la görüşerek onun “Rahmet Peygamberi Hazret-i Muhammed” konusunu vermesini istemiştir.

13.Nisan.2013 Cumartesi günü yapılacak HAY-DER’in bu önemli toplantısı ikindi namazından sonra saat 18.00 başlayarak iki saat kadar devam edecektir.

Toplantımız, Balgat Hamidiye Camisi İmam-Hatibi Bilal Gülmez hocamız o güzel sesiyle okuyacağı Kur’an-ı Kerim ile başlayacaktır.

Açılış konuşmasını, Derneğin Genel Başkanı Makine Mühendisi ve Milli gençliğin Şeref Başkanı Nevzat Laleli yaparak, derneğin; “Mutlu insan, Sağlam aile ile Güçlü toplum” hedefleri üzerinde açıklamalar yapacaktır.

Dinimizin ön gördüğü bu üç hedef için nelerin nasıl yapılacağını da anlatacak olan Genel başkan Laleli, konuşmasını hep birlikte söylenecek bir marşla bitirecektir.

Konuşmanın arkasında kürsüye gelecek olan Hamidiye Camisi Müezzini Emrullah Kahraman hocamız Peygamberimiz için bir Naat okuyacak.

Arkasından kürsüye gelecek olan Prof. Dr. Arif Ersoy Hocamız, “Rahmet Peygamberini…” anlatacak.

Konuşmanın hemen sonrasında ise Emek Mahallesi Camisi Emekli imamı hafız Halil Güler Hocamız o Davudi sesiyle Peygamberimiz için yine bir Naat okuyacaktır.

Toplantının duasını, Duahan Emekli Öğretmen safa Vakfı Ankara temsilcisi ve Pınar koleji yönetin Kurulu Başkanı Ali Bulut hocamız yapacaktır.

Hanımlara yer ayrılan HAY-DER’in bu günü, derneğe yapılan üye kayıtları merasimi ile son bulacaktır.

Maltepe, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı 88/1 ANKARA Tel: 0.312.229 47 75 – GSM: 0.555.219 85 15

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.