Hastaneye ikinci Ambulans Gelecek

Hastaneye ikinci Ambulans Gelecek

Ankara'nın Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, yapımı önümüzdeki aylarda tamamlanacak olan Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesinin ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda Sağlık Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Nihat Tosun ile görüştü.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, yaptığı açıklamada, Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesinin büyük bir kısmının tamamlandığını ve geçici kabulün önümüzdeki aylarda yapılmaya başlanılacağını kaydetti.

Hastanenin malzeme, araç gereç ve personel ihtiyaçlarının temini için daha önce Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile görüştüğünü ve önceki günde Sağlık Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Nihat Tosun ile görüştüğünü söyleyen Başkan Özden, şunları kaydetti:

'Ankara Milletvekili Faruk koca,  Ak Parti İl Başkanı Murat Alparslan ve İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan'ında olduğu görüşmede, hastane için gerekli malzemelerin, ihtiyaç duyulan cihazların, personel eksikliklerin ve en önemlisi de ilçemize ikinci bir ambulansın teminini istedik. Sağlık Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Nihat Tosun, isteğimizi olumlu yanıtladı ve Tedavi Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Orhan Koç'a da gereğinin yapılması talimatını verdi.'

İlçenin en önemli yatırımlarından biri olan hastane ek binasının ihtiyaçlarına, duyarlı ve hızlı çözüm sağlayan anlayışa teşekkür eden Başkan Özden, 'İlçemizin ihtiyaçlarının yerine getirilmesi noktasında hükümetimiz gerekli desteği vermektedir. Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ'a ve Sağlık Bakanı Müsteşarı Sayın Prof. Dr. Nihat Tosun'a ve ekibine ilçemizin ihtiyaçlarına duyarlı ve hızlı çözüm sağladıkları için ilçem adına teşekkür ederim' dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.