Hasan Buzluk 3 Şubesinde ‘Çobanoğlu’ Markasıyla Çubukluların Hizmetinde

Hasan Buzluk 3 Şubesinde ‘Çobanoğlu’ Markasıyla Çubukluların Hizmetinde

Hasan Buzluk 3 Şubesinde ‘Çobanoğlu’ Markasıyla Çubukluların Hizmetinde. Yavuz Selim Mahallesi Atatürk Caddesinde, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı'nda, Barbaros Mahallesi Karagöl Caddesinde Çobanoğlu Markasının Lezzetini Sizlerle Buluşturuyor.

 

Ankara’nın Çubuk İlçesinde yıllar önce kurulan özellikle manda ve dana eti sucuk ve pastırma üretimi konusunda marka haline gelen Çobanoğlu Sucuk ve Pastırma 3. Şubesini Barbaros Mahallesi Karagöl Caddesi üzerinde açtı.

-Hasan Buzluk ‘Çobanoğlu’ Markasıyla Damaklara Yeni Lezzetler Sunuyor

Sucuk, Pastırma, Kavurma deyince ilk olarak akla gelen Hasan Buzluk, yeni markası ‘Çobanoğlu’ ile Türkiye’ye açılıyor. Sucuk, Pastırma ve Kavurmanın yanında kahvaltılık her şey ‘Çobanoğlu’ satış mağazasında sizleri bekliyor.

Sucuk, Pastırma ve Kavurmada Türkiye’nin en lezzetli ürünlerini üreten Hasan Buzluk, tüketiciye daha kolay ulaşmak için ‘Çobanoğlu’ markasıyla yeni mağazasını açtı.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı No:65/A da hizmete giren satış mağazasının ardından Barbaros Mahallesi Karagöl Caddesi üzerinde de yeni satış mağazası açtı. Atatürk Caddesi ve Ankara Bulvarı üzerindeki doğrudan satış mağazasının ardından Karagöl Caddesi üzerinde de satışa başlayan Çobanoğlu, kendi üretimi Sucuk, Pastırma, Kavurma, Tavuk Pastırmanın yanında Türkiye'nin her yöresinin meşhur ve kaliteli kahvaltılık tatlarını yerlerinden bulup satışa sunuyor.

2img_4048-002.jpg- Sağlıklı ve Doğal Ürünler Çobanoğlu’nda

'Sağlıklı nesiller yetiştirmenin temel kuralı sağlıklı ve doğal ürünler tüketmektir' sloganı ile üretime başlayan Çobanoğlu, etlik büyükbaş hayvanların yetiştirilmesinden paketlenmesine, ulaşımından reyonlarda sunumuna kadar her aşamasında ürünlerinin tazeliğini koruyarak tüketiciye sunulmasına azami önem gösteriyor.

Mağazalarında Türkiye'nin her yöresinin meşhur kahvaltılıklarını bulundurarak Türkiye’nin en zengin damak lezzetlerini müşterilerine sunduklarını söyleyen Çobanoğlu markasının sahibi Hasan Buzluk, en önemli hassasiyetlerinin yörede üretilen büyükbaş hayvanların özenle seçerek sucuk, pastırma ve kavurma ürettiklerini belirterek, bu nedenle en önemli hassasiyetlerinin et konusunda olduğunu duyurdu.

ÇOBANOĞLU ÇUBUK’UN MARKASI

Çobanoğlu hem kendi mağazalarında hem de kaliteye, sağlığa, hijyene ve kısacası lezzete önem veren seçkin birçok markette yerini alan ürünlerinin tamamen kendi ürünleri olduğunu aktaran Hasan Buzluk, “Üretiminin her aşamasında helallik ve temizlikten taviz vermeden ürettiğimiz sucuk, pastırma ve kavurma ürünlerimiz lezzet ve kalitesiyle sağlığınızı, hellaliği ile maneviyatınızı korumaktadır” diye konuştu.

Bal, tereyağ, peynir çeşitleri, yumurta gibi kahvaltı çeşitleri ile ilçe halkına hizmete vermek için yeni mağaza açtıklarını kaydeden Hasan Buzluk, ”Bizim markamızı tercih eden etmeyen tüm ilçe halkımıza çok teşekkür ediyorum. Ancak sucuk, pastırma ve kavurma alırken lütfen dikkat etsinler, kaliteli ve yöremizin hayvanlarından üretilmiş ürünleri tercih etsinler. Tüm Çubuk halkına işletmemizi incelemeye, ürünlerimizin lezzetini tatmaya bekliyoruz ” dedi.

2img_6210.jpg5img_6658-002.jpg-Tüm Çubuk Türkiye’nin tercih ettiği Çobanoğlu ürünlerini tercih edecek

Hasan Buzluk tecrübesi ve deneyimiyle geleneksel kavurma, pastırma ve sucuklarıyla yemeklerinize farklı lezzetler katan Çobanoğlu, Çubuk’ta yetişmiş, doğru koşullarda beslenmiş, genç ve sağlıklı damızlıklardan seçilen etlerle sucuk, pastırma ve kavurma gibi ürünlerini üretmektedir.

Çobanoğlu et ürünleri, sağlık ve lezzeti bir arada sofralarınıza getirdiğini ifade eden Hasan Buzluk, “Son teknolojiye sahip tesisimizde ürettiğimiz bu lezzetler, hijyenik ambalajlarıyla, soğuk zinciri bozulmadan ilk anki tazeliğiyle anlaşmalı marketlerimizden ve kendi satış mağazalarımızdan sofralarınıza ulaşıyor. Ürünlerimizin hammaddesi olan kırmızı eti, Aydos Dağı ve Karagöl çevresindeki yaylarda yetiştirilen hayvanlardan alıyoruz. TSE’den “Türk Sucuğu Standartı”na sahip Çobanoğlu, dana antrikot etlerinden, tuzlama, presleme, kurutma ve özel çemenleme işlemlerinden geçirilmesiyle hazırlanan pastırmalarıyla sofraları şenlendiriyor. Hiçbir katkı ve koruyucu madde olmadan, % 100 dana eti ve yağı, tuz ve çeşitli baharatlarla hazırlanan Çobanoğlu Dana Kavurma vakumlu ambalajı ile tazeliğini ve lezzetini kaybetmeden sofralarınıza geliyor. Bugüne kadar kendi yemediğimiz ürünleri başkasına yedirmedik ve hiçbir zaman sağlık ve lezzetten taviz vermedik. Üretimini yaptığımız ürünleri Türkiye’nin her yerinde bulunan büyük marketlere pazarlıyoruz. Tüm hedeflerimize her geçen gün biraz daha ulaşıyoruz" şeklinde konuştu.

 

Çobanoğlu Et ve Et Ürünleri

Çubuk’tan Türkiye’ya Yayılan Lezzet Çobanoğlu

Fabrikadan Halka Kaliteli ve Hesaplı Sucuk, Pastırma, Kavurma

Sucuk, Pastırma, Kavurma Çobanoğlu’ndan Alınır, Güvenle Yenir

Rakipsiz Lezzet, Çobanoğlu Sucuk, Pastırma, Kavurma

Çobanoğlu Sucuk, Pastırma ve Kavurma, Bir ‘Hasan Buzluk’ Markasıdır.

Tereyağı, Köy Peyniri, Doğal Yayla Peyniri, Peynir Çeşitleri, Köy Yumurtası, Özel Yöresel Ürünler, Bal, Hazır İşkembe Çobanoğlu’nda

2img_6218-001.jpghasan-buzluk_sektir_ankara-001.jpgÇobanoğlu Fabrika Satış Mağazası

Şube1:Yıldırım Beyazıt Mah. Ankara Bulvarı No: 65/A Çubuk Ankara Tel: 0312 837 61 62

Şube2:Yavuz Selim Mah. Atatürk Cad. No:43/A Çubuk Ankara 

Şube3:Barbaros Mahallesi Karagöl Caddesi Çubuk Ankara

Çobanoğlu Fabrika

 Cumhuriyet Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi Yelken Sokak No:63 Çubuk Ankara

TEL:0312 837 99 19

www.cobanoglusucuk.com

Hasan BUZLUK 

2img_4039.jpg2img_4043.jpg2img_4045-001.jpg2img_4046-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum