Hanımelleri Derneğinden En Çok Fidan Dikenlere Ödül Verildi

Hanımelleri Derneğinden En Çok Fidan Dikenlere Ödül Verildi

Çubuk ilçesinde en çok fidan diken okul ve öğrenciler ödüllendirildi.

Geçtiğimiz ay oluşturdukları grupla Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi’nde ağaçlandırma alanına yaklaşık bin 500 fidan diken Hayri Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ödüllendirildi.

Kızılay Düğün ve Konferans Salonunda gerçekleştirilen programda konuşan Ankara Hanımelleri Derneği Başkanı Asiye Mutlu, Türk Kılayı Çubuk Şubesi ve Ankara Hanımelleri Derneği olarak özverili bir şekilde bu ülkenin ve dünyanın geleceği için fidan diken öğrencileri ödüllendirmek istediklerini söyledi.

Başarının ve özverili çalışmanın ödüllendirilmesi gerektiğine inandıklarını kaydeden Mutlu, şunları söyledi:

‘’Sağ olsun öğrencilerimiz çok özverili bir şekilde canla başla fidan diktiler. Kendi oluşturdukları ‘Yeşil Sever’ grubuyla yaklaşık bin 500 fidanı toprakla buluşturdular. Bizde Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi Başkanımız Sayın Selahattin Koç ile böyle bir programla teşekkür etmek istedik. Burada olan bütün öğrencilerimiz geleceğimiz için, gelecek nesiller için, şehitlerimiz adına, gazilerimiz adına ve ulvi bütün duygular adına hassasiyetlerini gösterdiler. Biz aynı hassasiyeti bütün toplumdan da bekliyoruz. Bu konudaki duyarlılığı artırmayı arzuladığımız için bu faaliyeti gerçekleştirmiş bulunmaktayız’’ dedi.

Türk Kızılay’ı olarak her zaman sosyal faaliyetlerin içerisinde olduklarını ve olmaya davam edeceklerini dile getiren Türk Kızlayı Çubuk Şubesi Başkanı Selahattin Koç ise, ’’Ülkemizin ve ilçemizin geleceği için önemli bir çalışma yaptınız. Başta sizlerin öğretmenlerinize ve siz değerli öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. Sizler bu ülkenin geçeği için hizmet etteniz bu gün de biz size hizmet için buradayız. Diktiğiniz fidanlardan dolayı çok mutlu olduk. İnşallah herkes bu duyguyu tadar. Bu proje için herkese teşekkür ederim’’ ifadelerini kullandı.

Yapılan yemek ikramların ardından Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi Başkanı Koç ve Ankara Hanımelleri Derneği Başkanı Mutlu tarafından Hayri Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerine plaket taktim edildi.

Programa Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aysel Neşeli, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.