Haluk İpek Çubuk'u Ziyaret etti

Haluk İpek Çubuk'u Ziyaret etti

Çubuk’ta ilçe istişare toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, 13 Eylül sabahı vatandaşların bir çok hak ve hürriyetlere sahip olacağını söyledi.

 

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde yapılan AK Parti Çubuk ilçe istişare toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Ak Parti İlçe  Başkanı Dr. Tuncay Acehan, belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda konuşan Ankara Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, Ak Parti olarak çıkmış oldukları yolda Türkiye’nin sekiz yıl öncesine göre  bu gün çok önemli bir konuma geldiğini kaydetti.  Her günü dolu dolu yaşayarak, her gün bir şeyler üreterek ve bir gün öncesine göre Türkiye’yi daha önemli bir konuma getiren bir  yönetimle çok önemli mesafeler aldıklarını vurgulayan İpek, ’’Türkiye artık bölgesinde bir süper güç ve Türkiye artık her kesin dünyada dikkat ettiği bir ülkedir’’ dedi

Belediye Başkanı Lokman Özden’de, referandumda çıkacak sonucun Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduğu günden bu yana alacağı en önemli kararlardan biri olduğunu vurguladı. Referanduma evet demenin, ülkeyi, insanları daha fazla özgürlüğe, demokratikleşmeye taşıyacağını savunan Özden, çağdaş, demokratik, özgürlükçü bir ülkede yaşamak için 12 Eylül'de Çubuk halkının evet diyeceğini ifade etti.

Daha sonra basına kapalı yapılan toplantının çıkışında Belediye Başkanı Lokman Özden’i makamında ziyaret eden İpek, ilçe hakkında ve yürütülen projeler hakkında bilgi aldı. İlçenin her yönden geliştiğine dikkat çeken İpek, yolun tamamlanması ile de bunun artarak devam edeceğini vurguladı. Ziyarette belediye binasını çok beğendiğini kaydeden İpek, ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diledi. Başkan Özden tarafından binada bulunan birimler gezdirilirken, bina hakkında da bilgi verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.