Halkeğitimde Yaz Kursları Açılıyor

Halkeğitimde Yaz Kursları Açılıyor

Çubuk Halk Eğitim Merkezi, yaz döneminde gençlere ve öğrencilere yönelik planlanan yaz kurslarına okulların kapanması ile başlıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Abdulkadir Pehlivan, bu yıl ilk defa Çubuk Aile Yaşam Merkezi ile işbirliğinde kurslar açacaklarını belirtti. Pehlivan, gelecek taleplere göre sayı sınırlaması olmadan elliye yakın branşta sayısız kurs açabileceklerini ifade ederek:"Amacımız yaz döneminde öğrencilerin kötü alışkanlıklar yerine spor ve sanatla uğraşmalarını sağlamak. Öğrencilerin yaz dönemlerinde boş vakitlerini değerlendirecek bir program yapmadıkları takdirde yanlış arkadaşlıklar sonucu kötü alışkanlıklar edinmeye yatkın olmaktadır" diyerek, "Velilerimizin özellikle buluğ çağındaki çocukların vakitlerini dolu dolu geçirmeyi sağlayacak faaliyetlere yönlendirmelerini bekliyoruz" diye konuştu.

Halk Eğitim Merkezi olarak üstülerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını kaydeden Pehlivan, "Ayrıca açılan yaz kurslarında öğrenciler, sosyal faaliyetle uğraşmanın güzellikleri ile tanışıyorlar. Açtığımız kurslarda yaş ve eğitim sınırlaması getirmedik. Kurslarımızda konusunda uzman belgeli eğitmenler görev alacaktır. Kurslarımıza kayıt yaptırmak isteyenler Halk Eğitim Merkezime ve Çubuk Aile Yaşam Merkezine başvurmaları yeterlidir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.