Halil Soba Başarılı Sporcuları ödüllendirdi

Halil Soba Başarılı Sporcuları ödüllendirdi

Çubuk Belediyesi Başkanvekili Halil Soba, sportif dallarda ilçeyi ulusal alanda temsil eden öğrencileri hediye ile ödüllendirdi.

Çubuk Belediyesi Başkanvekili Halil Soba, sportif dallarda ilçeyi ulusal alanda temsil eden öğrencileri makamında kabul ederek birer Cumhuriyet altını ve eşofman takımı ile ödüllendirdi. Çubuk Belediye Meclisi son toplantısında alınan karar doğrultusunda ilçede sportif dallarda ulusal alanda başarı gösteren öğrencilerin ödüllendirildiğini belirten Başkanvekili Soba, verilen hediyelerin küçükte olsa yeni başarılar için öğrencileri teşvik edeceğinin altını çizdi.

Soba, verilen ödüller ile ilgili şunları kaydetti:""İlçemizi ulusal ve uluslararası düzeyde başarıyla temsil eden, gurur kaynağımız öğrencilerimizi hediyeler küçükte olsa ödüllendirmek istedik. Belediyemiz her alanda olduğu gibi eğitime de imkanları doğrultusunda destek olmaya çalışıyor. Belediyemiz ilçemizde eğitim seviyesi ve kalitesinin artırılması için ilgili kurum ve kuruluşlar ile yoğun bir çalışma içerisindedir. Milletimizin ve Ülkemizin geleceği olan gençlerimize en iyi imkanları vermek ve onların başarılarını teşvik etmek biz yöneticilerin öncelikli görevi olduğuna inanıyorum. Ayrıca geleceğimiz olan öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştiren, onları en iyi şekilde yarınlara hazırlayan öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum""diye konuştu.

Hediyeler konusunda kendilerine destek olan Girişim Entegre Et Kombinasına da teşekkür eden Soba"nın Uluslararası Müsabakada Eskirim Büyüklerde Türkiye Üçüncüsü Alper Aydın, Süper Miniklerde Eskrim Müsabakası Üçüncüsü Bekir Yılmaz İlköğretim Okulu Öğrencisi Bengisu Akçi, 100m Bayanlar Türkiye Birincisi Çubuk Eğitim Uygulama Okulu Öğrencilerinden Kudret Yalçın, 200m Bayanlar Türkiye Birincisi Çubuk Eğitim Uygulama Okulu Öğrencilerinden Dilek Özdemir ve 100m Erkekler Türkiye Birincisi Çubuk Eğitim Uygulama Okulu Öğrencilerinden Cihan Berber" e Cumhuriyet altını ve eşofman takımlarını hediye etmesinden sonra ziyaret sona erdi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.