Halı yıkamada yaz kampanyası başladı

Halı yıkamada yaz kampanyası başladı

Çubuk’ta hizmet veren Has İpek Halı Yıkama Fabrikası, “Bayram öncesi temizlik kampanyası” başlattı.

Çubuk’ta hizmet veren Has İpek Halı Yıkama Fabrikası, “Bayram öncesi temizlik kampanyası” başlattı. Cumhuriyet Mahallesi Sanayi Caddesi No: 46 Çubuk / ANKARA adresinde faaliyet gösteren Has İpek Halı Yıkama Fabrikası yapılan açıklamada “Bir yıl boyunca kullanılan halı, kilim, çeşitlerini yıkatmak isteyen aileler yaz kampanyasından yararlanabilmeleri için sadece bir telefon kadar uzağız. Organik ürünlerle hijyenik titizlikle yıkama servisimizle halıları en son teknolojik makinalarımızla özen göstererek yıkıyoruz.

Her boydaki halılarınız kapınızdan alıp, yıkandıktan sonra kurutup kapınıza kadar teslim ediyoruz. Evlerin olduğu gibi dernek, cami ve firmaların bahar temizliği kampanyasından yararlanmalarını öneriyoruz. Kış boyunca kirlenen ve bakteri biriken halılarınızı derinlemesine temizleyerek, rahat ve gönlünüze göre kullanma imkanı sağlıyoruz.

Çocuk ve yetişkinlerin sağlığı için hayati bir öneme sahip olan halılarımızı en az 6 ayda bir yıkatmamız gerektiğini biliyor muydunuz?  Halı temizliği hijyen bakımından oldukça önemli bir konu. Her gün üzerinde çocuklarımızın oynadığı halılar yeterince temizlenmezse çeşitli hastalıklara da yol açabilmektedir. Birçok bakterilerin ve tozların toplanmaması için uzmanlar ev halılarının en az yılda iki kez profesyonel temizlikten geçirilmesi gerektiği konusunda hemfikirler.

O bakımdan belli aralıklarla da olsa halılarımızı profesyonel bir temizlikten geçirmek zorundayız. Hele bir de evinizde küçük bir çocuk varsa, bu halı yıkama işini belli periyodik aralıklarla yapmak hem sizin hem de çocuğunuzun sağlığı açısından son derece önemlidir. Zira halılar, bakteri ve tozların en fazla toplandığı alan olarak en başta gelmekte ve sağlığımızı ciddi bir şekilde tehdit etmektedir” ifadesi kullanıldı.

Hem de sektörde ilk defa garantili yıkama HAS İPEK HALI YIKAMA FABRİKASINDA yapılıyor.

Kıymetli halıları da büyük bir ustalıkla temizlediklerini bildiren yetkililer, bu konuda halı sahiplerinin en ufak tereddütlerinin olmaması gerektiğinin altını çizdiler.

Hanımlar veya Beyler not edin.

HAS İPEK HALI YIKAMA FABRİKASI

Alo Halı Yıkama: 0 312 838 10 13 -  0533 618 41 91

Evinin Hijyenine ve Sevdiklerinin Sağlığına Önem Verenlerin Adresi

Cumhuriyet Mahallesi Sanayi Caddesi No: 46 Çubuk / ANKARA 

Has İpek Halı Yıkama Fabrikası, 7/24 her zaman 0 312 838 10 13 ve 0543 769 02 04 numaralı telefonlarla Ankara’nın her yerine hizmet vermeye devam ediyor.

Halılarını kendileri getirenlere özel indirim..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.