Haksever; Çubuk’ta bir korku seli hakim...

Haksever; Çubuk’ta bir korku seli hakim...

Saadet Partisi (SP) Çubuk Belediye Başkan Adayı Süleyman Haksever, Çubuk’ta korku imparatorluğunun hakim olduğunu ve vatandaşın korku ve endişe içerisinde yaşadığını belirtti.

Mevcut yönetimle karşı karşıya gelmekten korkan esnaf ve vatandaşın diğer siyasi partililerin yanında gözükmeyi bırakın yakınlarının yanında bile siyasi tercihini açıklamaktan korktuğuna dikkat çekti.

Saadet Partisi (SP) Çubuk Belediye Başkan Adayı Süleyman Haksever, Çubuk’ta korku imparatorluğunun hakim olduğunu ve vatandaşın korku ve endişe içerisinde yaşadığını belirtti. Mevcut yönetimle karşı karşıya gelmekten korkan esnaf ve vatandaşın diğer siyasi partililerin yanında gözükmeyi bırakın yakınlarının yanında bile siyasi tercihini açıklamaktan korktuğuna dikkat çekti.

Çubuk Atatürk Parkı’nda seçmenlerle bir araya gelen Süleyman Haksever, 1994 ruhu ve azmiyle yeniden göreve talip olduğunu söyleyerek başkanlığı kazanması durumunda yapacaklarını ve projelerini anlattı. “Korku dilini değil sevgi dilini kullanacağım, kapım yine herkese açık olacak. İlçemizde bir korku seli var. Birileri korkutuluyor, bunun yenmenin yolu kapısı herkese açık bir belediye başkanlığıdır benim kapım da herkese açık olacak.” diyen Haksever, davası olmayan hiçbir yönetimin başarılı olamayacağının altını çizdi. Geçmişte sıkıntılı dönemler olmasına rağmen Çubuk ve Çubukluya güzel hizmetler yaptıklarını anlatan Haksever, vatandaşın yaşadığı sıkıntıları bildiklerini ve bunların çözümlerini de hazırladıklarını aktardı. Kendisini dinleyen vatandaşlardan 31 Martta destek istedi.

51396449_376289696287171_8321326181961957376_n-vert.jpg

 

 

 

https://cubukanahaber.com/haksever-cubuk-ta-bir-korku-seli-hakim/1172/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum