Haksever AKP'den Milletvekili Aday Adayı

Haksever AKP'den Milletvekili Aday Adayı

Eski Çubuk belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Bürokratlarından Süleyman HAKSEVER AKP 2 Bölgeden Milletvekili Aday Adayı Oldu.

Çubuk eski Belediye Başkanı Süleyman HAKSEVER, AK Parti'den milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. Haksever, başvuru dilekçesini Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat ALPARSLAN’a teslim etti.

 

Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmak için AK Parti Ankara  İl Başkanlığı'na gelen Süleyman HAKSEVER, dilekçesini vermeden önce basın toplantısı düzenledi. HAKSEVER, Ankaralılara daha iyi hizmet etmek için milletvekilliği aday adayı olduğunu söyledi.


HAKSEVER, belediye başkanlığından ayrıldığı günden bu yana siyaseti dahi iyi anladığını ve siyasi tecrübesinin geliştiğini anlattı. HAKSEVER, "12 haziran seçimlerinin Türkiye için yeni bir dönüm noktası olacağına ve benim de bu dönemde Ankara ve Türkiye siyasetine daha fazla katkı yapacağıma inanıyorum." dedi.

 

Yapılacak dünya kadar iş var. Kenarda oturup seyretme, kendi işime bakma hakkını kendimde görmüyorum.  Üç çocuk babasıyım. Çocuklarıma daha iyi bir Ankara bırakma sorumluluğunu daha ağır hissediyorum." diye konuştu.


Ankara seçmeninin desteğini beklediğini ifade eden HAKSEVER, şöyle devam etti: "Takdir görürsek yarım kalan çalışmalarımızın  tamamlanması için bugün yeniden aday adaylığı müracaatında bulunuyorum. Eğer partimiz,Ankaralılar takdir ederlerse, hep birlikte daha güçlü şekilde hizmet yarışına devam edebiliriz. Bütün Ankaraya bu süreci daha iyi anlatmak için aday adayıyım. Halkımız da layık görürse Ankara'yı daha güçlü şekilde temsil etmeye hazır olduğumu düşünüyorum."
    

Kısmet olursa önce aday, sonra halkımızın takdiriyle milletvekili seçilebilirsek, hizmet etmekten gurur duyarım.


Bir soru üzerine milletvekili adaylığının garanti olmadığını belirten HAKSEVER, 'Hayal kırıklığını onarma' ifadesiyle ne kastettiğinin sorulması üzerine şu açıklamayı yaptı: "Pazarda, bulvarda, caddede, kebapçıda, sinemada geziyorum. Halkla iç içe yaşıyorum. Vatandaşlarımızın bize göstermiş olduğu teveccüh ile inşallah dedi.

 

 

SÜLEYMAN HAKSEVER KİMDİR ?

 

 

ÖZGECMİŞİ:

 

1959 ÇUBUK DOĞUMLU

EVLİ 3 COCUK BABASI

ASKERLİĞİNİ TAMAMLADI

İNGİLİZCE BİLİYOR

MESLEGİ - YONETİCİ

TAHSİL - UNIVERSITE

 

BULUNDUGU GOREVLER

 

1-1977-1982 SÜMERBANK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ- PERSONEL - MUHASEBE HESAP MEMURLUĞU

2-1982-1993 M.E.B SİVAS-ŞANLIURFA-ANKARA İLVE ILCELERINDE ÖĞRETMENLİK VE OKUL MÜDÜRLÜĞÜ

1993-1994 MİLLİ GENÇLİK VAKFI ÇUBUK İLÇE BAŞKANLIGI

1994-1999 ÇUBUK BELEDİYE BAŞKANLIĞI

1999-2011 ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BELPA GEN MÜD. YRD.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum