Hakan Arslan Emlak’tan İftar Yemeği

Hakan Arslan Emlak’tan İftar Yemeği

Çubuk, Akyurt, Pursaklar ve Keçiören’den çok sayıda vatandaş ve protokol Hakan Arslan Emlak’ın düzenlediği iftarda bir araya geldi.

Çubuk Ankara yolu Fatih Mahallesi Lider Sokak No:5 Sünlü Kavşağı Alpet Benzinliğin yanında bulunan Arslanlar Kır Bahçesi Açık Hava Düğün ve Toplantı Salonunda düzenlen iftara Çubuk, Akyurt, Pursaklar, Keçiöre ve Ankara’nın diğer ilçelerinden çok sayıda protokol, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyeleri, işadamları ve davettiler katıldı.

Davetliler ile tek tek ilgilenen Hakan Arslan Emlak’ın sahibi Hakan Arslan iftara katılan tüm misafirlere teşekkür etti.

Organizasyonun Arslanlar Kır Bahçesi Açık Hava Düğün ve Toplantı Salonu tarafından düzenlene özel Ramazan programında müşterileri başta olmak üzere çalışanlarıyla da birlikte iftar yapmanın sevincini yaşayan Hakan Arslan,  ’’Ramazan ayı ile birlikte ilk iftar programımızı nezih bir ortamda gerçekleştirmek istedik. Bu anlamda bizlere ev sahipliği yapan Arslanlar Açık Hava Düğün ve Toplantı Salonu işletmesi çalışanlarını ve yetkililerine hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Hakan Arslan Emlak olarak sektörde hızla ilerlediklerini şube ve müşteri sayılarının her geçen gün artmasının mutluluk verici olduğunu belirten Hakan Arslan, ’’Tüm arkadaşlarımızla bölgede güveni sağlayarak sektörde kaliteli hizmet vermekten dolayı mutluyuz. Müşterimizin dertleriyle dertleşen ve doğru dürüst bu mesleği icra eden her meslektaşımızın yanında, haksızlık yapanların ise karşısındayız. İlkelerimiz ve değerlerimiz çerçevesinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yapacağımız faaliyetlerle farkımızı ortaya koyacağımıza inanıyoruz’’ şeklinde konuştu.

'Yeni Tarım Yasası Sıkıntı Getirecek’

 Yeni tarım yasasının köylüye çok ciddi anlamda zarar vereceğini söyleyen Hakan Aslan, ”Değişen yasaya göre özellikle önümüzdeki dönem gerçekleştirilecek satışlarda büyük sıkıntı olacak. Ankara’nın hatta Türkiye’nin ilgi alanı haline gelen Akyurt ve Çubuk’ta çeşitli mağduriyetlerin yaşanacağı kaçınılmazdır" dedi.

Hakan Arslan, şunları söyledi;

"Yaklaşık iki yıldır bu ilçelerimizde yoğun bir alım satım ve tapu devri gerçekleşmektedir. Bu yapılan devirler sonrasında çıkarılan bu yasa ile ne amaçlanmaktadır? Akyurt ve Çubuk’a nasıl bir rol biçiliyor anlamış değiliz. Yasanın yürürlüğe girmesinden önce yirmi dönümün üzerinde olan tarım arazilerinin satışı gerçekleştirilebiliyordu. Yeni çıkan yasaya göre yerin bölünmesi, hisselendirilmesi, ifrazı mümkün değil. Bu yasa köylüye ciddi anlamda zarar verecek. Aile içinde daha çok olumsuz olayların olacağı kaçınılmaz. Köylülerimiz ciddi anlamda tarımsal ve aynı zamanda hayvansal yatırımlar yapamayacaklar. Kredi borcu bulunanlar borçlarını ödemek için arazisini satamayacağından ciddi anlamda zor duruma düşecekler.  Bu durumda Türkiye’de suç oranları daha çok artacak. En çok oyu köylülerden alan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bu duruma acilen el atması gerekmektedir.”

iftar01-vert-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum