Hain Saldırıya Kınama

Hain Saldırıya Kınama

Bölücü Terör örgütü tarafın'dan gerçekleştirilen bombalı saldırıya vatandaşlar ve sivi toplum örgütleri tepki gösterdi.



ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİN"DEN
DİYARBAKIR"DAKİ BOMBALI SALDIRIYI KINAMA, ŞEHİTLERE BAŞSAĞLIĞI, YARALILARA GEÇMİŞ OLSUN



“ NE YAPARSANIZ YAPIN, BİZİ BİRBİRİMİZDEN AYIRAMAYACAKSINIZ”

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği 03.01.2008 tarihinde, Diyarbakır"da düzenlenen bombalı hain saldırıya öfkesini dile getirerek bir açıklama yaptı.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinden yapılan açıklamada; Diyarbakır Merkezinde 03.01.2008 Perşembe günü akşam vakti, bölücü terör örgütü PKK tarafından, önceden patlayıcı yükleyip caddeye park ettikleri aracı, 16"ncı Zırhlı Tugay Komutanlığı"nda görevli 46 subay ve astsubayımızı taşıyan sivil servis otobüsü geçerken uzaktan kumandayla infilak ettiğini öğrenmiş bulunuyoruz.

Bu acımasız hain saldırıda 5 kişi yaşamını yitirmiş, 30"u asker 67 kişi de yaralanmıştır. Bu saldırıda ölenlerin, yarananların birçoğu sucu günahı olmayan öğrenci, yöre halkı ve vatanı vazifesini yapan askerlerimizdir. Bu saldırıda yine en çok zararı gören yöre halkı ve esnafıdır.
Burada yaşayanların hepside bizim insanlarımızdır. Biz Kürdüyle, Türküyle, Alevisi, Sünnisiyle, Lazıyla, Arabıyla, Çerkeziyle, bin yıldır aynı topraklarda beraber ve kardeşçe yaşadık. Yaşamaya da devam edeceğiz.
Bu Ülkenin Vatan olmasını hep birlikte sağladık. Şimdi bir avuç satılmış hain bunu zedelemeye çalışıyor. Buradan bütün hainlere sesleniyorum bunu başaramayacaksınız. Ne yaparsanız yapın bizi birbirimizden ayıramayacaksınız. Buna değil sizin bütün dünyanın gücü bir araya gelse yinede yetmez.

Bu vesile ile Terörden en çok canları yanan bizler, acımasız terör olayında hayatını kaybeden, Şehitlerimize, vefat edenlere ALLAH"TAN rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz.
Bu saldırıyı yapan vatan hainlerini de şiddet ve nefretle kınıyoruz.” Denildi.


Yönetim Kurulu Adına
Dernek Başkanı
Zeki AVAN


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum