Güzeliş Bekodan Annelere Özel Ürünler

Güzeliş Bekodan Annelere Özel Ürünler

Anneler günü yaklaşırken henüz ne alacağına karar veremeyenler için Güzeliş Beko Beyaz Eşya Mağazası harika hediye alternatifleri sunuyor.

Güzeliş Beko Beyazeşya Mağazasında  annelere özel ürünler
   elekuc0123.jpg   
Beko 3'lü Mutfak Seti 240 TL yerine 189 TL
Beko Maxi Hand Blender 110 TL
Beko TeaParty Çay Makinesi 155 TL
Beko Sert Meyve Sıkacağı 160 TL
Beko Robokit Mutfak Robotu 169 TL
Beko Kettle 80 TL
Beko Saç Kurutma Makinesi 95 TL
Beko Ekmek Makinesi 90 TL
Beko Dijital Ütü 80 TL
Beko Paslanmaz Çelik Tabanlı Ütü 95 TL
Beko Bistro Tost Grill 79 TL
Beko İyonik Saç Düzleştirici 75 TL
Beko Smarty 120 TL
beko1.jpg
En yeni

teknolojiyle üretilen, Beko markalı pratik ve modern ‘Blues’ ve ‘Jasmine’ serisi ürünleri, annelerin mutfaktaki en büyük yardımcısı olacak. Evinizin her köşesinde teknolojisi ve yenilikleriyle hayatınızı kolaylaştıran Beko markası, Anneler Günü’ne özel Blues ve Jasmine serisi ile mutfağınıza şıklığı ve rahatlığı sunuyor.


     
     Beko, buğulama işlemleri için özel pişirme tepsisi bulunan 2115 BLS Blues Tost Grill ile en gelişmiş teknolojileri mükemmel bir tasarımla birleştirip mutfağınıza kadar getiriyor. Beko BKK- 1156 BLS Blues Doğrayıcı, sadece tek bir dokunuşla kesme, parçalama, karıştırma, krema yapma özelliği ve kolay temizlenebilme imkanı ile annelerin mutfaktaki en büyük yardımcısı oluyor.
     
 elekuc0123a.jpg      Elektronik kontrollü 15 farklı hız kademesi ile BKK-1304 BLS Blues Blender, 700 W motor gücüne sahip. Buz kırma, otomatik temizleme ve turbo düğmesi bulunan blender, güvenli kilit ve çalışma sistemi ile mutfakların vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.
     beko2.jpg

     Teknoloji ile estetiğin buluştuğu, hayatınızı kolaylaştıran bir başka vazgeçilmez mutfak aksesuarı da cam su ısıtıcısı ve cam demliğiyle BKK-2210 C BLS Blues Çay Makinesi. Özel ikili ısıtma sistemi ile su kaynadıktan sonra bile suyu kaynar tutabilme özelliğine sahip çay makinesi, 360 derecede dönebilen özelliği ile kordonsuz pratik kullanım sağlıyor.
     
     Küçük ve büyük narenciyeler için 2 farklı boyutta sıkma başlığı bulunan BKK 2146 BLS Blues Narenciye Sıkacağı, portakal, greyfurt, limon gibi narenciyeleri sıkarak suyunu çıkarma imkanı sağlıyor. 
     
 elekuc0123b.jpg      Ergonomik çalışma kolu ve high-lift özelliği sayesinde istendiğinde ekmek dilimlerini daha yukarı kaldırma imkanı sunan BKK 1301BLS Blues Ekmek Kızartma Makinesi’nde, 7 kademeli kızartma ayar düğmesi bulunuyor.
     
     Isıtma rafı sayesinde poğaça, simit gibi gıdaları ısıtma imkanı sağlayan ekmek kızartma makinesi, tost yapmak için kullanılan özel aparatları ile teknoloji ve şıklığı birlikte sunuyor.
     
     Mutfakta şıklığı arayanlar için geliştirilen BKK-2156 Jasmine Serisi Max Robo’da, 7 farklı hız ayarı, pulse düğmesi ve emniyet kilit sistemi bulunuyor. Max Robo’nun paslanmaz çelikten 3 farklı dilimleme ve rendeleme bıçağı, parçalayıcı bıçak ve çırpıcı aksesuarlarıyla parçalama, rendeleme, çırpma, karıştırma ve dilimleme özellikleriyle tasarım üstünlüğünü ortaya koyuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.