Güzelhisar’a lüks konutlar

Güzelhisar’a lüks konutlar

Güzelhisar Mahallesi’nde mevcut yerleşim alanında imar bulunmazken, imara açılan yaklaşık 140 bin metrekarelik alana TC&Avrupa Grup İnşaat tarafından lüks konutlar inşaa edilecek.



Mahallede imar yok!
AKYURT İlçesi Güzelhisar Mahallesi"nde imara açılan alana TC & Avrupa Grup İnşaat Taahhüt ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından 960 adet lüks konutlar inşaa edilecek. 960 konutun 640"ı 3+1 olurken, 320 adeti ise 2+1 olarak inşaa edilecek. Söz konusu alanda imar çalışması yapılırken mahalle içerisine imar verilmeyişi dikkat çekiyor.

Arazi mülkiyetinin tamamı firmaya ait
Edinilen bilgiye göre 960 adet konutun inşa edileceği alanın tamamının mülkiyeti TC&Avrupa Grup İnşaata ait ve konut alanı içerisinde ise 78.000 metrekare yeşil alan yer alıyor. Son derece lüks bir şekilde inşaa edilecek konut alanında sosyal imkânların ileri düzeyde olacağı ve rekreasyon alanları bulunacağı belirtiliyor.

GEÇTİĞİMİZ yıl Güzelhisar Mahallesi"nde imara açılan alana TC & Avrupa Grup İnşaat Taahhüt tarafından 640"ı 3+1, 320"si 2+1 olmak üzere 960 adet konut inşaa edilecek.

Kendi kendine yetecek
TC & Avrupa Grup İnşaat tarafından yapılacak olan konutlarda güvenlik sisteminden, sosyal imkanlara, rekreasyon alanlarına kadar birçok imkanın bulunacağı ve bu özellikleri nedeniyle kendi kendine yetebilen bir site olacağı belirtiliyor.

Hemen tapu
Öte yandan kat ve cephe garantisi, teslim süresi garantisi, sabit fiyat garantisi veren firmanın hemen tapu vereceği belirtiliyor.

Konutlar lüks. Yok yok!
Konutlarda görüntülü güvenlik sistemi, açık spor alanları, çocuk oyun alanları, çift asansör, kombi ve alışveriş merkezi yer alıyor.

Diğer detaylar
Güzelhisar Mahallesi"nde imara açılan alanda inşa edilecek konutlar son derece lüks bir şekilde inşaa edilecek. Edinilen bilgiye göre konutlarda, 1. sınıf seramik, jakuzi, hilton lavabo, laminat parke ve özel dizaynlı mutfak dolapları kullanılacak. Öte yandan konutlarda, vitrifiyeler, ısı ve ses yalıtımlı izolasyon, güvenlik sistemi, elektrik kesintisine karşı jeneratör ve fonksiyonel yangın ihbar sistemi de yer alacak.



www.ufukgazetesi.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.