GÜZEL BİR UYKUNUN YOLU ELTA yataktan GEÇER !

GÜZEL BİR UYKUNUN YOLU ELTA yataktan GEÇER !

İnsan ömrünün yaklaşık 25 yılı uykuda geçtiği düşünülürse yatak seçiminin ne kadar hayati önem taşıdığı da anlaşılır. Pek çok insan uykusuzluktan ya da uyandığında karşılaştığı yorgunluk hissinden sıklıkla bahseder. Bu durum çoğu zaman yatakla doğrudan il

YATAK DEYİP GEÇMEYİN

 

İnsan ömrünün yaklaşık 25 yılı uykuda geçtiği düşünülürse yatak seçiminin ne kadar hayati önem taşıdığı da anlaşılır. Pek çok insan uykusuzluktan ya da uyandığında karşılaştığı yorgunluk hissinden sıklıkla bahseder. Bu durum çoğu zaman yatakla doğrudan ilgili olur.

Uzmanlar insan ömrünün yaklaşık 25 yılının uykuda geçtiğini belirtiyor. Bu bilgi yatak seçiminin ne kadar önemli olduğunu da ortaya koyuyor.

 

GÜNÜN YORGUNLUĞUNU VE STRESİNİZİ ATMANIN EN GÜZEL YOLU SAĞLIKLI BİR

UYKUDUR !

 

Gün içerisinde ihtiyaç duyulan enerjinin en önemli kısmını rahat bir uykunun sağladığı gerçeğinden hareket eden Elta Yatak, vücut ağırlığını dengede tutmak ve tam ortopedik yatış sağlamak amacıyla yataklarında özellikle pocket yay ve yoğrulmuş yaya yer veriyor. Tüm yatak gruplarında ortopedik yapıya sahip firma, ürünlerinde omurga sistemini destekleyen, vücut ısısını ve basıncı dengeleyen, yatış konumunda tam vücut şeklini alan visco yatakları ile uyku konforunu en üst seviyede tutuyor.

30 yılı aşkın süredir Ankara Sitelerde hizmet veren firma, yılların vermiş olduğu tecrübe ile yaylı ve visco yatak üretiminin yanı sıra baza, setler, sandıklı bazalar, başlık, puf, karyola somyası ve yatak odası aksesuarlarıları ile sektörde adını duyuran Elta Yatak, gelişen teknolojisi ve yükselen standartlarıyla daha kaliteli bir uykuyu şık bir görünümle evlerinize getiriyor.

 

-Özel kilit sistemi

Baza seçiminde önemli bir noktayı da güvenlik oluşturuyor. Bazalarda güvenlik konusuna özen gösteren Elta Yatak, yaşanılabilecek kazaları önlemek için geliştirilen “model belgesi” almaya hak kazanan tescillenmiş “ Elta Kilit Sistemi“ni kullanıyor. Elta Yatak Genel Müdürü Mehmet Ali Erdoğmuş, “ Her geçen gün model sayımızı artırıp, daha şık ve estetik tasarımlar tasarlamayı amaçlıyoruz. Müşteri isteklerini ve memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Satış öncesi ve sonrasında verdiğimiz hizmetler nedeniyle bugün piyasada istenilen ve tercih edilen bir marka haline geldik. Firmamızın marka değeri de her geçen gün artıyor” diyerek markanın hizmet anlayışını özetliyor.

 

Yeni Mevsime Yeni Ürünler

2020 Sonbahar-Kış kreasyonunda yeni tasarımlarını müşterilerine sunan Elta Yatak, kapitone taş baskıları, hasır modelleri ile yatak odalarınıza mobilyalarınızla uyum sağlayacak birbirinden şık bazaları sizlere sunuyor. İstenilen renk ve ebatlarda üretilen bazalarda bu yılda soft ve natürel renkler ön plana çıkıyor.

0g1a4133-copy.jpg0g1a4137-copy.jpg

 

 

#Elta ÊltaMobilya #Mobilya #Çubuk #Siteler #Yatak #Baza #Ankara #Başlık #BizimÇubukTurşuları #BizimKöySepeti #Turşu #Kalite

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.