Gürpınar Halı Yıkamada Yaz Kampanyası Başladı

Gürpınar Halı Yıkamada Yaz Kampanyası Başladı

Çubuk, Pursaklar, Saray, Akyurt ve Keçiören’de hizmet veren Gürpınar Halı Yıkama Fabrikası, “Halılarda yaz ayına özel temizlik kampanyası” başlattı. Hem de garantili halı yıkama, memnun olmazsan tekrar yıkama.

Çubuk, Pursaklar, Saray, Akyurt ve Keçiören’de hizmet veren Gürpınar Halı Yıkama Fabrikası, “Halılarda yaz ayına özel temizlik kampanyası” başlattı. Hem de garantili halı yıkama, memnun olmazsan tekrar yıkama.

-El Değmeden Tam Otomatik Makinelerde Temizlik www.gurpinarhaliyikama.com

Çubuk’ta faaliyet gösteren Gürpınar Halı Yıkama Fabrikası tarafından yapılan açıklamada “Bir yıl boyunca kullanılan halı, kilim, çeşitlerini yıkatmak isteyen aileler yaz kampanyasından yararlanabilmeleri için sadece bir telefon kadar uzağız. Organik ürünlerle hijyenik titizlikle yıkama servisimizle halıları en son teknolojik makinalarımızla özen göstererek yıkıyoruz’’ ifadesi kullanıldı.  

-Alo Halı Yıkama 0531 819 66 70

Açıklamaya şöyle devam edildi, “Her boydaki halılarınız kapınızdan alıp, yıkandıktan sonra kurutup, bir kaç ayrı işlemden daha geçirip paketlendikten sonra kapınıza kadar teslim ediyoruz. Evlerin olduğu gibi dernek, cami ve firmaların bahar temizliği kampanyasından yararlanmalarını öneriyoruz. Kış boyunca kirlenen ve bakteri biriken halılarınızı derinlemesine temizleyerek, rahat ve gönlünüze göre kullanma imkanı sağlıyoruz.

-Halı Temizliği Çocuk Sağlı İçin Çok Önemli

Çocuk ve yetişkinlerin sağlığı için hayati bir öneme sahip olan halılarımızı en az 6 ayda bir yıkatmamız gerektiğini biliyor muydunuz?  

Halı temizliği hijyen bakımından oldukça önemli bir konu. Her gün üzerinde çocuklarımızın oynadığı halılar yeterince temizlenmezse çeşitli hastalıklara da yol açabilmektedir. Birçok bakterilerin ve tozların toplanmaması için uzmanlar ev halılarının en az yılda iki kez profesyonel temizlikten geçirilmesi gerektiği konusunda hemfikirler. O bakımdan belli aralıklarla da olsa halılarımızı profesyonel bir temizlikten geçirmek zorundayız. Hele bir de evinizde küçük bir çocuk varsa, bu halı yıkama işini belli periyodik aralıklarla yapmak hem sizin hem de çocuğunuzun sağlığı açısından son derece önemlidir. Zira halılar, bakteri ve tozların en fazla toplandığı alan olarak en başta gelmekte ve sağlığımızı ciddi bir şekilde tehdit etmektedir” ifadesi kullanıldı.

-Garantili Halı Yıkama

Hem de sektörde ilk defa garantili yıkama GÜRPINAR HALI YIKAMA FABRİKASINDA yapılıyor.

Kıymetli halıları da büyük bir ustalıkla temizlediklerini bildiren yetkililer, bu konuda halı sahiplerinin en ufak tereddütlerinin olmaması gerektiğinin altını çizdiler.

Hanımlar veya Beyler not edin.

GÜRPINAR HALI YIKAMA FABRİKASI

·      Alo Halı Yıkama:0531 819 66 70 - 0545 710 15 35 

·      Yıldırım Beyazıt Mah. Şükrü Paşa Sok. 3/6 Çubuk/ANKARA

·      gurpinarhaliyikama@gmail.com  - gurpinarhaliyikamaofis@gmail.com

Evinin Hijyenine ve Sevdiklerinin Sağlığına Önem Verenlerin Adresi

Akyurt, Çubuk, Pursaklar, Keçiören Bölgesine 7/24 Hizmet Anlayışı

#Çubuk #Ankara #Akyurt #Pursaklar #Saray #Keçiören #Hasköy #Halı#Yıkama #Gür #Pınar #Alo #Halıyıkama #Gürpinar#Gürpınar #Halı yıkama #Hijyen #Sağlık #Çocuk #Yaz #Kampanya #

gur-pinar-hali-yikama-007.jpggurpinar-hali-yikam-02.jpggurpinar-hali-yikama-02-006.jpggurpinar-hali-yikama-05-006.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.