GÜNEYDOĞU GAZİSİ ADEM YÜCE’YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

GÜNEYDOĞU GAZİSİ ADEM YÜCE’YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

ÇUBUK TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ’NDEN, GÜNEYDOĞU GAZİSİ ADEM YÜCE’YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ.

Çubuk İlçesi, Yavuz Selim Mahallesinde ikamet eden, Çankırı Şabanözü Çaparkayı nüfusuna kayıtlı Komando Uzman Çavuş Adem Yüce Bolu Komando 2. Tugayında görevli iken, Hakkari’nin Çukurca’ya geçici olarak gönderilmiştir. Geçici olarak gitmiş olduğu Hakkari’nin Çukurca ilçesine bağlı Güven dağı bölgesinde, 20 Ekim Perşembe sabahı bölücü terör örgütü PKK ile giriş olduğu çatışmada yaralanmıştır. Bu çatışmada 2 asker şehit olmuş, Adem Yüce ile birlikte 5 askerimiz de yaralanmıştı. Gazimize ilk tedavisi Hakkari’de yapıldıktan sonra. Ankara Gülhane Askeri Hastanesi Gata’ya sevk edilmiştir. Göğsünden yaralanan gazimizin, şuan hayati tehlikesi yoktur. Gazimizin ameliyat olması için, biraz daha tedavi görmesi gerekmektedir.

Güneydoğu Gazisi Komando Uzman Çavuş Adem Yüce, Ankara Gülhane Askeri Hastanesi Gata’da, Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve Yavuz Selim mahalle Muhtarı Hikmet Oran ile birlikte ziyaret edildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyaret yapmış olduğu konuşmasında: Vatan hainleri boş durmuyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve emniyet güçlerinin son zamanlarda bölücü terör örgütü PKK'ya karşı yapmış olduğu başarılı operasyonlarla, tarihinin en büyük darbesini vurdu. Terör örgütün almış olduğu ağır darbeler nedeniyle, askerlerimize, polislerimize, korucularımıza ve sivil vatandaşlarımıza kalleşçe ve acımasızca saldırmaya devam ediyor. Son günlerde gelen şehit ve gazi haberleri bizleri derinden yaralamaktadır.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için, bölücü terör örgütü PKK’ya karşı yürütülen operasyonlarda çatışmada yaralanıp, Gazilik unvanı kavuşan, Başta hemşerimiz Adem Yüce olmak üzere şuan yaralı olan tüm asker ve polislerimize acil şifalar ve geçmiş dileklerimizi temenni ediyoruz. Ülkemizin içerisinde ve dışarıda operasyonlara katılan tüm güvenlik güçlerimize başarılar diliyoruz, dedi.

Güneydoğu Gazisi Adem Yüce’de yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve Yavuz Selim mahalle Muhtarı Hikmet Oran ile birlikte hastanede beni ziyaret etmeleri çok memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Allaha çok şükürler olsun. Şuan an sağlık durumum çok iyidir. Bu cennet vatanıma bedenim bir parçasını değil, canım feda olsun, dedi.

Gazi Adem Yüce’nin babası Mustafa ve Fatma Yüce ‘de yapmış oldukları konuşmalarda: Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve Yavuz Selim mahalle Muhtarı Hikmet Oran ile birlikte oğlumun yaralanıp, gazi olmasından dolayı, hastanede ziyaret etmeleri bizlere destek ve moral olmuştur. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz, dedi.

Ziyaretin asına, Güneydoğu Gazisi Komando Uzman Çavuş Adem Yüce’ye Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.