Günde 1 YTL'ye sınırsız konuş

Günde 1 YTL'ye sınırsız konuş

Vodafone'ndan cep kullanıcılarına sürpriz... GSM operatörü abonelere çok cazip bir tarife sunuyor.

Vodafone"un yeni tarifesi CepLimitsiz, faturalı Vodafone abonelerini kendi aralarında günde yalnızca 1 YTL"ye limitsiz konuşturuyor.

CepLimitsiz"de ayda 30,30 YTL ödeyen aboneler, tüm Vodafone"lularla limitsiz, diğer operatörler ve sabit telefonlarla da dakikası 30,30 YKr"den konuşuyor.


Vodafone"un numara taşınabilirliğiyle GSM sektöründe oluşan yeni rekabet ortamını, cep telefonu kullanıcılarını özgürleştirici ve limitlerin üzerini çizen tarife ve sürprizlerle karşıladığını belirten Vodafone Türkiye Bireysel İşletme Bölüm Başkanı Engin Aksoy, “Günümüzün ekonomik koşulları ve diğer operatörlerin sunduğu koşullar, tüm bireyleri günlük hayatlarında kısıtlamalara yöneltiyor. Biz bu kısıtlamaları Vodafone CepLimitsiz tarifesiyle ortadan kaldırıyoruz. CepLimitsiz"le Türkiye"de ilk kez herkes faturalı, faturasız, kurumsal veya bireysel tüm kullanıcıları günün 24 saati özgürce arayabiliyor. Abonelerimiz bu tarife ile aylık telefon faturalarını sabitleyerek limitsiz ve kendilerine uygun farklı fiyat seçeneklerini tercih ederek konuşabilecekler” dedi.

FARKLI SEÇENEKLER

CepLimitsiz tarifesinde aboneler, kendi iletişim şekillerine göre ek avantajlar seçerek özgürlüğün tadını daha da artırabiliyorlar. Aylık ek 6,06 YTL ödeyen CepLimitsiz aboneleri, yurtiçindeki tüm Vodafone"lulara limitsiz ve ücretsiz SMS gönderebiliyor. Yurtiçindeki tüm GSM ve sabit telefon numaralarına sınırsız ve ücretsiz SMS göndermek isteyen CepLimitsiz abonelerinin ise ayda 18,18 YTL ek ücret ödemesi yeterli.

CepLimitsiz aboneleri aylık 12,12 YTL ek ücret ödeyerek tüm ev ve iş telefonlarını ücretsiz arayabiliyor. 6,06 YTL ek ücret ödeyenler ise diğer operatörlerle yarı fiyatına, dakikası 15,15YKr"den konuşabiliyor. CepLimitsiz"de konuşmalar 6 saniyelik periyotlarla ücretlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.