Gümüş Dere Ihlamur Vadisi Projesi Çubuk Çayı'na hayat verecek

Gümüş Dere Ihlamur Vadisi Projesi Çubuk Çayı'na hayat verecek

Gümüş Dere Ihlamur Vadisi Projesi Çubuk Çayı'na hayat verecek

ANKARA Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki heyeti makamında konuk eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Gümüş Dere Ihlamur Vadisi Projesi'nin tamamlandığında durgun hale getirilecek olan Çubuk Çayı'nda gondol ve motorlu kayıklarla gezıntı yapılabileceğini söyledi. 


Başkan Ak'ın makam odasında gerçekleşen görüşmede, ATO Başkanı Baran, Keçiören'in her geçen gün daha da geliştiğini belirterek, “Çalışmalarınızı takip ediyoruz. Keçiören'e ciddi yatırımlarınız ve emekleriniz var. Mesire alanlarınız vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor, aileleri ile birlikte piknik yapabiliyorlar. Gümüşdere Ihlamur Vadisi Projeniz de Keçiören'e ayrı bir renk kattı" dedi.
GÜMÜŞDERE TURİZME DE KATKI SAĞLAYACAK
Nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ak ise vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerin gerçekleştirildiğini belirtti. Ak, "Kartaltepe Kent Ormanı ve Mesire Alanı ile Bağlum mesire alanlarımızda Keçiörenliler pikniklerini yapıp, aileleri ile beraber güzel vakit geçirebiliyorlarö diye konuştu. Gümüş Dere Ihlamur Vadisi Projesi tamamlandığında durgun hale getirilecek olan Çubuk Çayı'nda gondol ve motorlu kayıklarla gezinti yapılabileceğini anlatan Başkan Ak, “Venedik'in bir benzerini Ankara halkının ayağına getireceğiz. Projenin iç turizme de önemli bir katkı sağlamasını bekliyoruz. Proje kapsamında diktiğimiz ıhlamur ağaçlarının oluşturacağı hava koridorları sayesinde kentin mikro kliması da düzenlenecek. İnsanları metropol yaşamından uzaklaştırarak, mavi ve yeşilin birçok tonunun yanı sıra ıhlamur ağaçlarıyla karşılaştıracak Ihlamur Vadisi, Ankara'nın sembol yerlerinden birisi haline gelecek" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum