Gülbahçesi Anaokulu Öğrencilerinin Çanakkale Coşkusu

Gülbahçesi Anaokulu Öğrencilerinin Çanakkale Coşkusu

Çubuk Gülbahçesi Anaokulu 5 ve 6 yaş öğrencileri 25 Mart Çarşamba akşamı çubuk Halk eğitim Merkezi’nde Çanakkale Zaferi münasebetiyle gösteri düzenledi.

Çubuk Gülbahçesi Anaokulu 5 ve 6 yaş öğrencileri 25 Mart Çarşamba akşamı çubuk Halk eğitim Merkezi"nde Çanakkale Zaferi münasebetiylegösteri düzenledi.
Gösteriye İlköğretim Müdürlerininde aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.
İzleyicilerden büyük beğeni kazanan gösteri Mehter Marşı coşkusuyla başladı.
Gösteride geçmişten (Osmanlı"dan) günümüze ,milletimizin vatanını savunmaya verdiği önem ve Çanakkale Savaşı"nı zafere ulaştıran değerler vurgulandı.

Minik öğrenciler henüz askere gitmeden ailelerinin gurur dolu bakışlarıyla Yemin Töreni heyecanı ve Talim coşkusu yaşadılar.
5 yaş öğrencilerinin İstiklal Marşı eşliğinde oluşturdukları Türk bayrağıyla savaştan sonra yeniden kurulan Türkiye vurgulandı.
Gösteri, 6 yaş öğrencilerinin fedakar askerlerimize minnet borcumuzun bir ifadesi olarak ouşturdukları koroda söyledikleri şarkılarla son buldu.
Gösteri sonrası anne , babalarının ve diğer davetlilerintakdirlerini alan öğrencilerin mutlulukları gözlerden kaçmadı.Aileler vatan sevgisinin kazanılması adına bu tip gösterilerin faydalı olduğunu vurguladılar.
Gösteride Gülbahçesi Öğrencilerinin kendini ifade etme ve sosyal birey olma becerileri oldukça dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum