GÖRDÜĞÜM TEVECCÜH, ÇIKTIĞIM YOLA OLAN İNANCIMI KATMERLEŞTİRDİ

GÖRDÜĞÜM TEVECCÜH, ÇIKTIĞIM YOLA OLAN İNANCIMI KATMERLEŞTİRDİ

Ankara 2. Bölgede bulunan 13 ilçe ve il teşkilatını yakın çalışma ekibiyle tek tek ziyaret eden Şakir Arıkan, 7 Haziran 2015'te yapılacak seçimler için AK Parti teşkilatlarını hem çoşkulu hem de bilinçli gördüğünü söyledi.

Gazetemize konuşan Şakir Arıkan, AK Parti teşkilatlarıyla, belediye başkanlarıyla yaptığı görüşmelerde  hoş bir insicam ve güvene dayalı bir iletişim yakaladığını belirterek pazar günü yapılacak temayülde hayırlı bir sonuç beklediğini belirtti.

manset03.jpg

Teşkilatlarda genellikle bölge tabanlı ve teşkilat kökenli aday adaylara olan sempatinin çok belirgin olduğunu belirten Arıkan, bunu, bilgi ve tecrübeyle birleştiren, temsil yeteneği yüksek adayların tercihlerde bir adım öne çıkacağını tahmin ettiğini belirtti. Adaylık başvurusu sırasında AK Parti Ankara il başkanı Nedim Yamalı'nın Kalecik doğumlu olup Çubuk'ta büyümesi, Çubuk’ta mülk sahibi olması, Pursaklar'da oturması ve bu bölgedeki teşkilatlarla olan ünsiyetinden dolayı “Bölgeye oturan bir adaysınız.” sözünü çok anlamlı bulduğunu ifade eden Arıkan, siyasete hem bölgesel projelerin geliştirilmesine katkıda bulunmak, bölgeyi hakkıyla temsil etmek, hem de ülkeye enerji ve dış ilişkiler alanında hizmet etmek için eş-dostun teşvikiyle ‘bilme’ sorumluluğunu yerine getirmek amacıyla girdiğini belirtti.

manset04.jpg

Düzenli ve mutlu bir hayatı olan insanların siyasete girmesinin medenî bir cesaret işi olduğunu, bu nedenle yüzlerce arkadaş ve yakınından tebrik ziyareti ve telefonu aldığını belirten Şakir Arıkan, Resulullah'ın “İnsanların en hayırlısının insanlara faydalı işler yapanlar” olduğunu buyurduğunu ifade eden Arıkan, ülkenin eğitim, iş, kültür olarak kendisine çok yatırım yaptığını, bu birikimlerini ‘vefa’ olgusuyla halkımız ve ülkemiz  için kullanacağını, samimiyet, güven ve şeffaflığı hayat ilkesi olarak devam ettireceğini belirtti.

manset05.jpg

Aday seçimi sürecinin; temayül, mülakat, arama-tarama ve üst komisyon çalışması olarak dört aşamada gerçekleşeceğini belirten  Şakir Arıkan,  bu süreçte söz sahibi olanların yeni Türkiye’yi, yeni anayasayla taçlandıracak kadroların demokratik ve bilinçli bir çalışmayla seçileceğini, bu süreçten sonunda istikameti bilinen, bir dava bilinciyle yaşayan, halkın kahir çoğunluğunu temsil edebilecek en doğru kişilerin seçileceğini belirtti. AK Parti, kurumsallaşmış ve sürekli kendini yenileyebilen bir teşkilat, bu teşkilatın da tek bir amacı var; kalkınma yolunda ülkemizin birlik ve beraberliğini koruyarak müreffeh, öz güveni yüksek, geleceğe umutla bakabilen bir toplum oluşturmak.

manset06.jpgmanset08.jpgmanset09.jpg

 

manset02.jpg

 

manset01.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum