Gökmen'den Engellilere Sandalye

Gökmen'den Engellilere Sandalye

Çubuk’ta bulunan Özel Yeni Harika Özel Eğitim Merkezi tarafından tespit edilen 20 engelli öğrenciye, MHP Belediye Başkan adayı Mustafa Gökmenden tekerlikli sandalye hediye edildi.


MHP Belediye Başkan adayı Mustafa Gökmen, Çubuk"ta Harika Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin tespit etmiş olduğu yardıma ihtiyacı olan 20 engelli öğrenciye tekerlekli sandalye hediye edildi. Daha önce özürlü öğrencileri ziyaret eden Gökmen, okul yönetiminden ihtiyaçlarını öğrendiği öğrencilere tekerlikli sandalye ve bez hediye etti.



Kendilerine Gökmen"in belediye başkanlığı dönemde de destek olduklarını belirten Özel Yeni Harika Özel Eğitim Merkezi Kurcu Müdürü Meryem Gündoğdu, kendilerini ve ihtiyaç sahibi öğrencileri kırmayarak destek olduklarından dolayı Gökmen"e teşekkür etti. Diğer siyasi partilerin ve yöneticilerin de kendilerine destek olmalarını isteyen Gündoğdu, engellilerin sorunlarının toplumsal bir sorun olduğunu ve herkesin sahip çıkması gerektiğine işaret etti. Göndoğdu, engellilerin isteklerini de şu şekilde sıraladı:"" İlçemizde yaşayan engelli ve aileleri ulaşımda çok büyük sıkıntılar yaşmaktadır. Özellikle özel halk otobüsleri durakta bekleyen engellileri almamak için durmadıkları konusunda ailelerden ve öğrencilerden şikayetler gelmektedir. İlçemizde bulunan Devlet Hastanesinde eğitim, bez, maaş, ilaç gibi raporlarının çıkartılabilmesi için personel kadrosunu acilen tamamlanması gerekmektedir. İlçemizde yaşayan engellilere ve ailelerine her rapor alımının bir işkence yarattığı bilinmektedir. Zihinsel engellilerin faydalanabileceği Çubuk"ta diş ünitesinin bulunması gerekmektedir. Bu duyarlı davranışından ve engellilere desteğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, diğer politikacı, iş adamlarına ve maddi durumu iyi olan kişilere örnek olmasını diliyoruz""dedi



Kendi döneminde ilçede engellilere ve ailelerine yönelik yaptığı çalışmalardan bahseden Gökmen, ilçeye ilk engelli okulunun kendisinin döneminde açıldığını hatırlatarak, engellilere sahip çıkmanın ve yardımcı olmanın bir insanlık görevi olduğunun altını çizdi. Kendisine iletilen sorunları not aldığını belirten Gökmen, sorunların çözümü için gerekli girişimlerde bulunacağını sözlerine ekledi.

H.Yiğiner

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum