Gökçek, Çubuk'lu hanımlarla buluştu

Gökçek, Çubuk'lu hanımlarla buluştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek, Çubuk’ta Ak Parti Hanımlar Kolunun düzenlediği programa katılarak hanımlara seslendi ve seçimlerde kendilerine destek istedi.

                Ak Parti Hanımlar Lokali"nin düzenlediği Programa Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Ak Parti Belediye Başkan adayı Lokman Özden, Belediye Meclis Üyeleri adayları ve çok sayıda her yaştan hanımlar katıldılar.  
 
 
İlk defa bu seçimlerde siyasi konuştuğunu vurgulayan Nevin Gökçek, bu seçimlerin farklı olduğunu belirterek, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinin medya ile aralarında geçtiğinin altını çizdi. Bu haftanın Dünya Kadınlar Haftası olduğunu hatırlatan Gökçek, Büyükşehir Belediyesinin sosyal projelerinin bir çoğunun kadınlara yönelik olduğunu vurguladı. Bu projelerden bir kaçını hatırlatan Gökçek, sözlerine şöyle devam etti:"" Sosyal projelerden olan Gençlik Merkezleri bizler için çok önemlidir.  Bu projelerimiz ile çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan koruyarak topluma ve vatana yararlı bireyler olmasını başardık. Ankara"da huzur varsa gençlerimize ve çocuklarımıza verdiğimiz değerdendir. Biz bu başarıyı onlar için açmış olduğumuz Gençlik Merkezleri ve Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi ile sağladık.O sokak çocuklarımız okul, aile ve belediye arasında gidip geliyor ve başarılara imza atıyorlar""dedi.

Büyükşehir Belediyesinin Ankara da 22 Bin yaşlı ve 21 Bin engelliye hizmet verdiğini de hatırlatan Gökçek, tüm ihtiyaçlarının belediyece giderildiğini ve kimseye muhtaç edilmediklerini söyledi. Kadınların aile içi şiddete maruz kaldıklarını ve bu nedenle de kadınların kimseye muhtaç olmamaları içinde ailelere yardımların yapıldığını belirten Gökçek,  hanımlara yardımların önemini anlatarak yardımların bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam edeceğine işaret etti. Bayan Gökçek sözlerine şöyle devam etti:""Bu yardımları oy için yaparsan Allah onun bereketini vermez. Biz bunları 15 senedir sessizce yapıyorduk. Ancak bunu medya dillendirdi ve büyüttü. İhtiyaç sahiplerine yapılan yardımları kesmeye çalışanları Allah öyle imtihan eder ki anlatamam"" şeklinde konuştu.

Televizyonlarda yayınlanan Yemekteyiz programlarını da eleştiren Bayan Gökçek, nimet ile alay edildiğini belirtti ve tokun açın halinden anlamayacağını iddia etti. Televizyonlarda eğitici programların yayınlanmadığını belirten Gökçek, bu nedenle de televizyon seyretmediğini ifade etti. Ankara Suyu için kötü söylenenlere inanılmaması gerektiğini belirten Gökçek, medyanın insanların aklını karıştırdığını söyleyerek doğruları yansıtmadığını iddia etti. Bize karşı bir karalama kampanyası var. Biz onlara hakkımız helal etmiyoruz. MHP"li kardeşlerimizi bize karşı kışkırtıyorlar"" dedi.  

ÇUBUK"LU HANIMLARA YÖRESEL ÜRÜN PAZARI

Melih Gökçek"in ufkuna diğer adayların yetişemeyeceğini iddia eden Bayan Gökçek, eşine övgüler yağdırdı. Endişeleri olduğunu vurgulayan Gökçek, hanımlara oyları bölmemelerini söyledi. Çubuk"lu hanımlara yöresel ürünlerinin satacakları Pazar yeri açacaklarını belirten Gökçek, hanımların kendi paralarını kendilerinin kazanmalarını sağlayacaklarını vaat etti. Daha sonra hanımların sorunlarını dinleyerek not alan Bayan Gökçek, Çubuk"ta bayanlara her türlü destek olacaklarını belirtti. Gökçek Çubuk"ta BELMEK kurslarının da açılacağını sözlerine ekledi.

 

H.Yiğiner

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum