Gizemli Bahçe Kır Düğün Salonu, Hayalleri Zorlayan Mekan

Gizemli Bahçe Kır Düğün Salonu, Hayalleri Zorlayan Mekan

Çubuk’ta hayalleri zorlayan ve her gencin en mutlu gününü ölümsüzleştirmek istediği cennet bahçesi gibi bir yer olan Pehlivanlar Gizemli Bahçe Kır Düğün Salonu, 2016-2017 sezonunda hayata geçirdiği düğün konseptiyle hayalleri zorluyor.

-Kim İstemez ki Cennet Gibi Bir Mekanda Düğün Yapmayı

Çubuk’ta hayalleri zorlayan ve her gencin en mutlu gününü ölümsüzleştirmek istediği cennet bahçesi gibi bir yer olan Pehlivanlar Gizemli Bahçe Kır Düğün Salonu, 2016-2017 sezonunda hayata geçirdiği düğün konseptiyle hayalleri zorluyor.    

Her geçen gün beton yığınına dönen kentlerde adeta nefes alacak tabiat parkı niteliğinde olan Pehlivanlar Gizemli Bahçe Kır Düğün Salonu, 13 000 metrekarelik alanda doğayla iç içe, refah ve geniş bir ortamda misafirlerini ağırlamak isteyenlerin tercihi oluyor. Doğal bir ortamda binlerce ağacın arasında, yeşillikler ortasında gölet ve havuzuyla, gölde yaşayan ördekleri, kazları, yaban tavukları ve tavus kuşları ile adeta insanları büyülüyor.

Sadece Çubuk ve bölgesine değil, yanı başındaki Başkent Ankara’ya hizmet eden Pehlivanlar Gizemli Bahçe Kır Düğün Salonu düğün, sünnet, nişan, toplantı, doğum günü kutlamaları ve restoranıyla aynı anda 2.500 kişiye hizmet edebiliyor.

Açık ve kapalı kapasitesiyle Ankara’nın en büyük ve en güzel düğün salonu olan Pehlivanlar Gizemli Bahçe Kır Düğün Salonu ve Pehlivanlar Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Pehlivan, “Toplamda 2 bin 500 kişi kapasiteli, 750 araçlık otoparka sahip işletmemizde açılışlar, bayi toplantıları, Davet ve resepsiyonlar, doğum günleri, kurumsal etkinlikler, mezuniyet törenleri, nişanlar, partiler, piknikler, sünnet düğünleri, asker uğurlama geceleri ve özel barbekü partileri düzenleniyor. İlçe merkezine 1000 metre mesafede olan Gizemli Bahçede,  toplamda 2 bin 500 kişi kapasiteli, gündüz için bin 500 kişilik gölgelik alan, 150 kişilik kapalı teras, 75 kişilik kapalı 2 inici kat konak, 150 kişilik kapalı konak giriş kat, 350 kişilik eşsiz havuz kenarı ile serin çam ağaçları altında bölüm, 200 kişilik tamamen gözden uzak çok özel orman içi bölümde hizmet veriyor.  Aynı anda ayrı ayrı 6 etkinliğin bir arada yapılabildiği Gizemli Bahçe’de, açılış yılına özel uygun fiyat avantajı sizleri bekliyor” dedi.

-Şehre Yakın Ama Çok Ötesindeyiz ...

Size özel farklı planlama seçenekleri, özel tasarlanmış yemekli menüleriyle Kır Düğün Salonları arasında tek olma özelliğine sahip Pehlivanlar Gizemli Bahçe Kır Düğün Salonu,  Profesyonel ekibi, uzman yönetimi ve organizasyonda kusursuzluk ilkesiyle modern kır düğün anlayışını sizlere sunuyor. Alışıla gelmiş düğün anlayışından uzakta orijinal ve kaliteli bir düğün için Pehlivanlar Gizemli Bahçe Kır Düğün Salonu, Dünyadaki tüm trendleri takip ederek size farklı tasarım ve organizasyon seçeneklerini tercihinize göre hazırlıyor.

Pehlivanlar Gizemli Bahçe Kır Düğün Salonu, 2016- 2017 sezonunu açarken, Açılışa Özel Çok Cazip Fiyatlardan Yararlanmak İçin 0535 978 50 42 - 0312 838 55 55 Numaralı Telefonu Arayınız...

-SINIRLI SAYIDA OLAN GÜNLER İÇİN GEÇ KALMAYIN...

Rüya Gibi Bir Kır Düğünü İçin *ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI KAÇIRMAYIN  

- Pehlivanlar Gizemli Bahçe Kır Düğün Salonunda Yağmura Karşı Koruma Mevcuttur.

-Düğün, Nişan, Sünnet Merasimlerinizin Yanı Sıra Özel Yemekli ve Kokteyl Toplantılarınızda da Kaliteli Hizmet Anlayışımızla Hizmetinizdeyiz...

-Güncel Kampanyalarımızı Çubuk Haber’den de Takip Edebilirsiniz...

 

İLETİŞİM

Telefon: 0535 978 50 42 - 0312 838 55 55

Gizemli Bahçe: Yavuz Selim Mah. Hükümet Cad. 2. Kısım No:110 (Kargın Yolu Üzeri)

Yetkili Kişi

Özcan ERDOĞDU

0535 978 50 42

 

»             Uygun fiyatlarla yüksek kaliteli servis olanakları.

»             KIR DÜĞÜNÜ 1100 kişilik düğün alanı.

»             Çevre süsleme (Masa sandalye giydirme, gelin masasını süsleme, yürüyüş yolunu süsleme)

»             Kaliteli bir ses sistemin.

»             Profesyonel müzisyenler.

»             Yürüyüş Volkanarı (İlk giriş, ilk dans, pasta kesilirken)

»             Fotoğraf çekimi

»             Video çekimi süresince barkovizyon gösterisi.

»             4 çeşit organize renk seçeneği.

»             Pasta.

»             Cam bardakta kola.

»             Tabaklarda kişiye özel pasta.

»             Davetliler için geniş otopark.

»             Sünnet çocukları için taht.

»             Deneyimli personel kadromuz.

»             Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz kafeteryamız.

»             Kablosuz internet servisimiz.

»             İsteğe bağlı; çocuklarınız için İlüzyonist, palyaço gösterileri ve animasyonlar.

Rezervasyonlarınızı Geç Olmadan Yaptırın

2img_1130-vert.jpg

gizemli-bahce-manset.jpggizemli-bahce-04.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum