Girişim Et Entegre Kurbanlık Satışlarına Başladı

Girişim Et Entegre Kurbanlık Satışlarına Başladı

Ankara’nın tek kırmızı et kombinası olan Girişim Et Entegre Tesisleri Kurban Bayramına Hazır-Ankara’nın en büyük açık besi çiftliği, %100 doğal beslenen kurbanlıkların satışına başladı.

Girişim Et Entegre Kurbanlık Satışlarına Başladı

- Ankara’nın tek kırmızı et kombinası olan Girişim Et Entegre Tesisleri Kurban Bayramına Hazır

-Ankara’nın en büyük açık besi çiftliği, %100 doğal beslenen kurbanlıkların satışına başladı.

Çubuk’ta bulunan ve Ankara’nın en büyük mezbahana ve acık besi tesisine sahip Girişim Et Entegre Tesisi Genel Müdürü Necati Dilsiz (60), besledikleri büyükbaş hayvanların kurbanlık olarak Kurban Bayramına hazır olduğunu söyledi. Tüm hazırlıkları yaparak heyecanla Kurban Bayramını beklediklerini aktaran Dilsiz, büyükbaş kurbanlıkların canlı kilogram fiyatının çok uygun fiyatlardan başladığını belirtti.

-Kurbanlık Satışlarımız Başladı

-Biz İşimizi Dürüst ve Kaliteli Yapıyoruz, Sizin Yerinize Herşeyi Düşündük…

Firma olarak açık havada doğal ortamda özel olarak besledikleri kurbanlıkları satışa sunduklarını aktaran Dilsiz, ‘’Türkiye genelinde gıda sektöründe başarılı çalışmalarını sürdüren firmamız 16 yıllık deyimi ve tecrübesiyle çalışmalarını hızla devam etmektedir. Ankara’nın tek kırmızı et kombinası olan firmamız 1999'dan bu tarafa faaliyetini aynı titizlikle ve kararlılıkla yürütmektedir. Bünyemizde bulunan ve Ankara’nın en büyük açık besi çiftliği olan üretim çiftliğimizde kurbanlık satışlarımız da bulunmaktadır. Almış olduğunuz kurbanlıklarınızı dilerseniz bayrama kadar sizin yerinize ücretsiz bakıyoruz. Hayvanlarımız yerli, aşılı ve veteriner kontrollündedir, tamamen doğal yemlerle beslenmektedirler. Firmamıza ait Ankara’nın tek Kırmızı Et Entegre tesislerinde profesyonel ve tecrübeli ekibimiz tarafından, hijyenik bir ortamda kesimler yapılmaktadır. Çevre temizliği ve ekolojik dengenin korunması için gerekli tedbirlerin hepsi firmamız tarafından alınmıştır. Siz sadece ailenizle birlikte Kurban ibadetinizi yerine getirerek, kurban kesmenin hazzını ve mutluluğunu yaşayacaksınız’’ diye konuştu.

-İslami Koşullara Uygun Kesim

Kurbanlık vazifesinin yapımında en önemli konunun kesim olduğunu vurgulayan Dilsiz, ’’Kesilecek kurbana acı çektirmeden işin ehli kesim ekibi tarafından modern ve hijyenik mezbahanemizde kesim işlemi süratli bir şekilde yerine getirilmektedir’’ dedi.

İşletme Müdürü Veteriner Hekim Necati DİLSİZ

Kombina: 0 312 837 11 54 Mobil :  0 542 321 05 29

Et Kombinası Satış Mağazası

Cumhuriyet Mah. Sanayi Cad. No : 1/1 Çubuk -Ankara

Telefon : 0 312 837 74 40- Fax : 0 312 837 71 46

Entegre Tesis

Cumhuriyet Mah. Süreyya Cad. No : 2 Çubuk Ankara

Telefon : 0 312837 11 54 - Fax : 0 312 837 42 27

2img_9251-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.