Girgin Halı Perşembe Günü Açılıyor

Girgin Halı Perşembe Günü Açılıyor

Çubuk’ta hizmet veren Girgin Halı yeni mağazasını açarken, açılışa özel süper kampanya ile sektöre hızlı bir giriş yaptı.

Çubuk’ta hizmet veren Girgin Halı yeni mağazasını açarken, açılışa özel süper kampanya ile sektöre hızlı bir giriş yaptı.

Girgin Halı’da açılışa özel Karmen – Angora – Karar – Koyunlu – halıları 59.90 TL satışa çıkarırken, üstelik ürünleri 20 Ay’a kadar Taksitle satışa sunuyor.

Açılışa Tüm İlçe Halkı Davetli

16 Kasın Perşembe günü resmi açılış töreni düzenleyecek Girgin Halı, açılışa tüm halkı da davet ediyor.

1500’e yakın üründe açılışa özel süper indirim yapan Girgin Halı, koyunlu yün halı, angora, karmen ve karar gibi ünlü markaların satışa sunulduğu mağaza da kaliteli ürünler uygun fiyatlar ile sizleri bekliyor.

Girgin Halı’nın işletme sahibi Muhittin Girgin, “Birçok ürün çeşidimiz ile halkımızın ihtiyaçlarını en uygun şekilde karşılıyoruz. Ürün zenginliğimiz sektör içerisindeki en büyük avantajımız. Bol marka ve birçok çeşidin olacağı mağazamızda halı, duvardan duvara halı, kaplama malzemesi bulunacak. Yaşam alanlarına değer katan ürünlerimizle her zevke ve her bütçeye uygun halı ve yolluklarla evinizi ve kendinizi şımartın. Yumoş marka baza, yatak başlıkları ile Lacivert Mobilya’nın tüm ürünleri bulunmakta. Ev tekstili ürünlerinde süper indirim sizleri bekliyor. Tüm ürünlerimizi incelemeniz için sizleri showroom’umuza davet ediyoruz” dedi.

16 Kasım Perşembe günü açılışı yapılacak Girgin Halı, Barbaros Mahallesi Kurbantepe Caddesi 2/A Çubuk Benzinlik ve Öğütler Süper Marketin karşısında hizmetinizde.

girgin.jpggirgin2.jpg

GİRGİN HALI

Muhittin – Özgür Girgin

0312 837 03 00

0507 734 58 34

2dsc00354-tile.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.