Gıda Üretim Yerleri Denetlenerek İlaçlandı

Gıda Üretim Yerleri Denetlenerek İlaçlandı

Çubuk Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinde gıda üretim yerlerinde eş zamanlı Ramazan denetimi yaptılar.

Çubuk Belediyesi gıda üretim yerlerinde ki denetimler hız verdi. Özellikle gıda üretiminde kullanılan malzemenin tazeliğine, mekan temizliğine ve işçilerin kıyafetleri ile kafalarına galoş takıp takmamalarının incelendiği denetimlerde, daha öncesinden verilen seminerlerin faydasının olduğu gözlemlendi. Ekipler tarafından genel sağlık koşullarının titizlikle incelendiği denetimlerde tüm iş yerleri Sağlık İşleri Müdürlüğü İlaçlama ekiplerince de ilaçlanarak dezenfekte edildi.

Denetimlere ara vermeden devam edileceğini söyleyen Başkan Özden, insan sağlığını kendileri için çok önemli olduğunun altını çizdi. Başkan Özden,""Daha öncesinden yapılan eğitim seminerlerinin ve bilgilendirmelerin esnafımız üzerinde olumlu yansımalarını görmek bizleri son derece sevindirmiştir. Bizim amacımız kimseye ceza kesmek veya yermek değildir. İlçemizde kurallara uyarak sağlıklı koşullarda üretim yapan işletmelerimizin her zaman yanındayız"" dedi

Başkan Özden, vatandaşların karşılaştıkları olumsuz durumları mutlaka Alo 153"e haber vermelerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.