Gençlikspor da Amatör Süper Lig heyecanı

Gençlikspor da Amatör Süper Lig heyecanı

1. AmatörKüme Yükselme Grubu'nda Çubuk Gençlikspor ve 9 takım daha Amatör Süper Lig'e yükselme mücadelesi veriyor.

2009–2010 Amatör Futbol sezonunda 1. Amatör Küme'de grup müsabakaları tamamlanırken, gruplarında ilk iki sırayı alan Çubuk Gençlikspor ve 9 takım Yükselme Grubu'nda Amatör Süper Lig'e yükselmek için mücadele ediyor.

1.Grup'ta Çubuk Gençlikspor, Ostimspor, D.S.İ. Spor, 2. Grup'ta Elmadağ Belediye Hasanoğlanspor, 3.Grup'ta Yurt Kurspor, Kara Kuvvetlerigücü, 4. Grup'ta Karadenizgücü, Emniyetspor ve 5. Grup'ta da Yapıspor ile Kavaklıderespor Amatör Süper Lig'e yükselme mücadelesi veriyor.

Yükselme Grubu maçları öncesinde Yurt Kurspor, Yapıspor, Karadenizgücü, Kavaklıderespor, Elmadağ Bld. Hasanoğlanspor ve DSİ Spor'a kupaları törenle verildi. Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Ankara Futbol İl Temsilcisi Mustafa Yıldız, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcıları Bayram Yüksel ve O. Nuri Okumuş, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Erol, Mali Sekreter Murat Kandazoğlu, Örgütlenme Sekreteri Bayram Akyer'in katılımı ile yapılan kupa töreninde Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Elmadağ Belediyesi olarak sporu desteklediklerini ifade ederek, “ Her zaman sporu destekledik ve gençlerimizin yanında olduk. Şampiyon olan takımımızda başta hocalarımızı ve gençlerimizi kutluyorum.” diye konuştu.

Futbol İl Temsilcisi Mustafa Yıldız ise dereceye giren takımları grup müsabakalarında göstermiş oldukları başarı nedeniyle tebrik ederek Yükselme maçlarında da aynı başarıyı göstererek Amatör Süper Lig'e çıkmaları temennisinde bulundu.

1.Amatör Küme Yükselme Grubu'nda ilk hafta mücadelesinde sonuçlar şöyle:

Yurt Kurspor –Yapıspor : 1-1
Karadenizgücü- Kavaklıderespor : 2- 0
Elmadağ Bld. Hasanoğlan-DSİ Spor : 1- 4

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.