Gençlik Yürüyüşü Yapıldı

Gençlik Yürüyüşü Yapıldı

Ankara’nın Çubuk ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik Yürüyüşü gerçekleştirildi.

19 Mayıs Atatürk"ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yürüyüş Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu bahçesinden başladı. İdareci ve öğretmenler nezaretinde ve bando eşliğinde ellerinde dev boyutlu bayraklarla yüzlerce öğrenci Atatürk Parkına yürüdü. Yürüyüş esnasında tüm ilçeye belediye hoparlöründen istiklal marşının 10 kıtası dinletildi.

 
Daha sonra burada bulunan Atatürk Büstüne Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak tarafından çelenk konuldu. Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından öğrencilerin hazırladığı folklor gösterisi katılımcıların beğenisine sunuldu ve yürüyüş sona erdi.

 
Atatürk"ü Anma Gençlik Yürüyüşüne Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Çubuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Hacı Çelebi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak, Emniyet Müdürü Ali Sinoplu, Çubuk Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Hikmet Metin, Daire müdür ve amirleri, Okul Müdürleri, idareciler ve öğretmenleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.