Gençlere Halı Saha Müjdesi

Gençlere Halı Saha Müjdesi

Gençlere yönelik, Çubuk Belediyesi tarafından iki adet yeni halı saha yapım çalışmaları daha başladı.

Cumhuriyet Mahallesi Nazar Sokak’ta ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi Vakıf Sokak’ta olmak üzere yeni iki adet daha halı saha inşaatına başlandığını söyleyen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, her bir 726 metrekarelik alan üzerine kurulacak sentetik çim yüzeyli futbol sahaların yaklaşık 45 gün içerisinde tamamlanarak gençlerin kullanımına açılacağını belirtti.

İlçeye kazandırılacak yeni oyun sahaları hakkında bilgi veren Başkan Özden, bu sahaların gençlerin sportif faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri alanlar olacağını kaydederek, ’’İlçemizde gençlerimizin boş zamanlarını faydalı bir şekilde geçirmeleri için onların rahat bir şekilde yararlanabilecekleri alanlar oluşturmak istiyoruz. Bunun içinde imkanlarımız doğrultusunda çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Geçtiğimiz ay faaliyete giren 2 basketbol ve 1 halı sahaya ilaveten, iki adet daha halı saha yapımına başladık. İnşallah önümüzdeki ay bu sahalarda gençlerimizin hizmetine girecek. Amacımız ilçemiz gençliğini sportif faaliyetlere yönlendirmek ve sağlıklı bir hayat sürdürmelerine katkı sağlamaktır ’’ dedi.

Yapılacak sahaların şimdiden gençler için hayırlı olmasını dileyen Başkan Özden, gençler için oyun alanları oluşturmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum