Gençlerden Kitap Toplama Kampanyası

Gençlerden Kitap Toplama Kampanyası

Çubuk Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Tarafından “Çubuk Okuyor, Bir Kitapta Senden Olsun” kampanyası Başlatıldı.

 

 

Çubuk’ta eğitime destek vermek için ve ihtiyaç sahibi olupta kitap alamayan çocuklara ve gençlere toplanan kitapların dağıtımı Çubuk Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği tarafında gerçekleştirilecek.

Kampanya Hakkında Çubuk Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Hakan BOZDOĞAN Türkiye çapında Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah GÜL’ün himayelerinde Başlatılan “Türkiye Okuyor” projesinin alt projesi olarak biz gençler kendi ilçemizde “Çubuk Okuyor, Bir Kitapta Senden Olsun” kampanyasını başlatmış bulunmaktayız, kampanyaya ilginin gayet iyi olduğunu kısa zaman içerisinde birçok kişinin dernek ile iletişime geçtiğini söyleyen bozdoğan, proje kapsamında kitap bağışı yapmak isteyen eğitim gönüllülerinin Türk ve Dünya Klasikleri, 100 Temel Eser, Tarih Kaynak Kitapları, Ansiklopedi, Şiir Kitapları, Çocuk Hikayeleri, Masal Kitapları, Harita ve Atlaslar, Romanlar, Tiyatro Kitapları, Edebiyat Kitapları, SBS'ye Hazırlık Kitapları türünde kitap göndererek eğitime katkıda bulunmuş olabilecekler dedi.

Sözlerine devam Eden bozdoğan 2011 yılının Mehmet Akif ERSOY yılı seçildiğini ve Türkiye de birçok gencimiz, şairimizin en önemli eseri olan safahat’ı hiç okumadığını vurgulayan bozdoğan özelliklede safahat göndererek bütün gençlerimizin gelişmesine ve okuyan bir nesil olma yolunda büyük bir adım atmış olacağız diyerek sözlerine son verdi.

Kampanyaya destek vermek isteyen herkesin kitapları Yavuz Selim Mah. PTT Cad. NO: 2/4 Çubuk/Ankara adresine kitap yollayabilir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.