Genç Başkan Adayı İddialı

Genç Başkan Adayı İddialı

Çubuk Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan adayı SadıkKarabal ilçe esnafı ile istişare yaparak biriliktelik mesajı verdi.

Çubuk Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan adayı Sadık Karabal ilçe esnafı ile istişare yaparak biriliktelik mesajı verdi. Karabal yaptığı açıklamada; “Küçük esnafın hali herkez tarafından biliniyor ki çok ciddi sıkıntı içerisindeyiz. Bu problemlerin çözümü noktasında ise ,taşın altına kim elini koysa ya eli eziliyor yada deyim yerindeyse kolu kopuyor. İşte bizim hedefimiz taşı hep birlikte kaldırıp sorunlara birlikte çözüm üretmek, çözüm bulmak ve bakkal esnafımızı büyük alışveriş merkezleri karşısında kalkındırmaktır. Bu hedefe bizi ulaştıracak yegane güç ise yine biz bakkal esnafının birlikte tek vücut hareket etmesiyle mümkün olacağı kanaatindeyim.
Çubuk Bakkallar ve Bayiler Odası; 29 Mart sabahı itibariyle nasip olurda seçimleri kazanırsak şayet, yönetim kurulu üyelerimle birlikte: çalışan, sorunlara çözüm üreten, esnafına fayda sağlayan, hizmetleriyle ses getiren aktif bir oda konumunda olacaktır.” dedi.




Ayrıca ilçemizde faaliyet gösteren ekmek üreticileri ile bir araya gelerek bakkalların sıkıntıları hakkında bir takım görüşmelerde bulunan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan adayı Sadık Karabal; Ekmek üreticileri ile yaptığı görüşmeler sonunda burada da ayrı bir açıklamada bulundu.
 


Karabal yaptığı açıklamasında; “Odamızın güçsüz ve pasif duruşuna bir son vererek güçlendiğimizde, inanıyorum ki odamıza bağlı tüm ekmek satan esnafımızında ekmek sorunu ortadan kalkacak ve hatta halk ekmek büfeleri ile bile mücadele edebilecek güce sahip olacağız . Günün yaklaşık 18 saatini hizmet vererek geçiren ve alın teri ile çalışıp kazanç elde etmeye çalışan bakkal esnaflarımızın haklarının sonuna kadar peşinde olacağız”dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.