Geleceğin Mucitleri yarışması için halk oylaması başlamıştır.

Geleceğin Mucitleri yarışması için halk oylaması başlamıştır.

Geleceğin Mucitleri yarışması için halk oylaması başlamıştır.

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı bir birim olarak açılan, Matematik, Fen Bilgisi ve Teknoloji Tasarım Uygulama Atölyesi projesi kapsamında İlçemiz Ortaokullarından oluşan öğrenciler başarıdan başarıya koşmaya devam ediyorlar.

Türkiye genelinde birçok özel okul ve bilim sanat merkezlerinin yer aldığı “Geleceğin Mucitleri” bilim yarışmasına Uygulama Atölyesi Öğretmenlerimizden Tayfun Öztürk’ün rehberliğinde; Şehit Piyade Üsteğmen Muharrem Kaleli Ortaokulu öğrencisi Ali Kemer “Marifetli Usta”, Barbaros Ortaokulu Öğrencisi Bengisu Koçak “ Kokunun Şifresi” adlı çalışmaları ile ilk 10 finalist arasına girmiş ve “Geleceğin mucitleri” projesi kapsamında Seçilen finalistlerin Proje Çalışmaları bir çok TV kanalından profesyonel ekiplerce video çekimleri gerçekleştirilerek 2 ay boyunca halk oylamasına sunulmaya başlamıştır.

Final değerlendirme sürecinde, halk oylaması ile genel katılımı teşvik etmek amaçlanmaktadır. Bu doğrultuda halkın oylarıyla değerlendirilecek olan finalistlerden Oylamalar sonucunda 1.2.ve 3. Projeler belirlenecektir.  

Oylamaya katılım; http://www.geleceginmucitleri.com/default linkinden “oylamaya Başladı” butonuna tıkladıktan sonra ilçemiz öğrencilerinin projeleri olan “Marifetli Usta” ve Kokunun Şifresi projelerini izleyerek gerçekleşmektedir. Oylamaya katılmak isteyen kişiler, öğrencilerimizin videolarının yayınlandığı Web sitesine MEB tarafından erişimi engellenebilir. Bu durumda Oylama yapacak kişilerin evlerinden veya özel internet kullanarak bağlanmaları gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.