Gazi'nin Mutlu Günü

Gazi'nin Mutlu Günü

Zeki AVAN ; “Bu Cennet Vatanımızın, Bayrağımızın Cumhuriyetimizin, Milli ve Manevi değerlerimizin kıymetini iyi bilip, onlara sahip çıkmalıyız.”

Vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için1996 yılında Şırnak’ta PKK’lı teröristlere karşı düzenlenen çekiç operasyonuna katıldı ve görev dönüşü arkadaşının elindeki el bombasının patlaması sonucu, iki ayak diz kapak altları parçalanarak yaralanan ve unvanların en güzellerinden birisi olan GAZİLİK unvanına kavuşup uzun tedavilerden sonra sağlığına kavuşan
Gazi Osman DORUK’un oğulları Oğuzhan DORUK ve Onurhan DORUK’un Sünnet düğünlerine, Akrabaları, davetli misafirler, komşuları, şehit aileleri, gaziler ve Çubuk İlesi Terör Mağdurları Derneği yönetim kurulu üyeleri katıldı.


Düğünde, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki AVAN yapmış olduğu konuşmada; “Bu cennet vatanımız için seve seve canları feda eden Şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Bu uğurda bedenlerinden bir parçasını feda eden Gazilerimize sağlıklı günler geçirmelerini temenni ediyorum. Şuan görevi başında olan, Askerlerimizi ve tüm güvenlik görevlilerimize başarılar diliyorum.

Bağımsızlığımızın ve Vatanı sevmemizin bir bedeli var. Bu bedeli Şehitlerimiz canları ile Gazilerimizde bedenlerin birer parçaları ile ödediler”. Bu Cennet Vatanımızın, Bayrağımızın Cumhuriyetimizin, Milli ve Manevi değerlerimizin kıymetini iyi bilip, onlara sahip çıkmalıyız dedi.

Gazi Osman DORUK’de yapmış olduğu konuşma; “Bu günleri görmekten çok mutluyum, Vatanım için bedenim bir parçası değil, canım feda olsun” Dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN; Gazi Osman DORUK’a, Şehit ve Gaziler panosu, Türk Bayrağı, Eşi Selma DORUK’a, Kuranı Kerim, Sünnet olan Oğuzhan DORUK ve Onurhan DORUK’a da Küçük altın hediye etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.