Gayrimenkul sektörü devi Toprak İnşaat Emlak yeni yerinde

Gayrimenkul sektörü devi Toprak İnşaat Emlak yeni yerinde

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Toprak İnşaat Emlak, yeni yerinde hizmete girdi.

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Toprak İnşaat Emlak, yeni yerinde hizmete girdi.

Çubuk’un en büyük gayrimenkul danışmanlık markası olan Toprak İnşaat Emlak Cumhuriyet Mahallesi Ankara Bulvarı No:30/30’daki yeni binasında hizmete girdi.

Uğur Murat Neşeli, "Bizler ilçede sektöre ve  piyasaya yeni sinerci kazandırmak için yeni yerimizi açtık elhamdülillah. İnşaat sektöründe olduğu gibi emlak sektöründe de büyümeye karar verdik. Bu nedenle de yeni mekanımızda yenilenen yüzümüzle Çubuk’un gayrimenkul piyasasında yeni bir sayfa açtık. Çubuk ve bölgesinin marka değerini çok iyi biliyoruz ve bunun bilincindeyiz. Biz bu mekanda güven ve huzurla müşterilerini her şartta kazandıran bir anlayışla hizmet veriyoruz. Gayrimenkul konusunda donanımlı uzman personelimiz ile AB standartlarında hizmet veriyoruz" dedi.

İnşaat sektörünün Çubuk’ta duraksamadan devam ettiğini belirten Neşeli, yatırımcılara ilçeye yatırım yapmaktan korkmamaları tavsiyesinde bulundu.

-YATIRIM YAPMAKTAN KORKMAYIN

Neşeli, "Her ne kadar Türkiye inşaat sektöründe zor bir sürece girse de bu süreçte büyük yatırımcı sermayelerinin, inşaatlarının ve gayrimenkul alanlarının durmadığı tek yer var o da Çubuk. Her gün imar planları yapılıyor,  her gün inşaat ruhsatları, iskanları alınıyor. Demek ki önümüzdeki süreçte Çubuk’un önü açık. Hiç bir zaman Çubuk’ta yatırım yapmaya korkmayın, mücadele etmekten de korkmayın’’ dedi.

2dji_0363.jpg2dji_0365-002.jpg2dji_0373.jpg2dji_0386.jpg

2dji_0406-002.jpg2dji_0414-002.jpg2dji_0426-001.jpg2dji_0440.jpg2dji_0444-001.jpg2dji_0453.jpg2dji_0455-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.